Ιδιωτική παράλληλη Α' Γυμνασίου "με την βία"

Εικόνα Σόνια Βρετού

Καλησπέρα,

έχω παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας όπου του χρόνου θα φοιτήσει στην Α' Γυμνασίου σε τυπικό γυμνάσιο. Έχουμε περάσει ΚΕΔΑΣΥ και έχουμε πάρει απόφαση για φοίτηση σε τυπικό γυμνάσιο με Δημόσια Παράλληλη. Έχοντας άμεση ανάγκη την πλήρη στήριξη του παιδιού, στα πρώτα του βήματα στο γυμνάσιο και την ένταξη του στο νέο περιβάλλον, αποφασίσαμε να βάλουμε ιδιωτική παράλληλη την οποία ο σύλλογος διδασκόντων δεν εγκρίνει. Αλλαγή σχολείου δεν επιθυμούμε. καθώς θα ήταν ακόμα χειρότερο για αυτόν να πάει σε άλλο σχολείο χωρίς τις παρέες και τους φίλους του.

Τι κάνω τώρα?

Γνωρίζω ότι μπορώ να πάρω εγγράφως την απάντηση τους και να το τρέξω το θέμα σε Δευτεροβάθμια και Υπουργείο ώστε να πετύχω αυτό που τελικά ζητώ.

Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σχετικά?

Ευχαριστώ

Σχόλια

Ποιος είναι ο λόγος;

Εικόνα NOESI.gr

Ποιος είναι ο λόγος της απόρριψης της ιδιωτικής παράλληλης, που έχετε επιλέξει, από τον Σύλλογο Διδασκόντων ενώ υπάρχει γνωμάτευση του ΚΕΔΔΥ για παράλληλη στήριξη;

Ποια είναι η θέση του Δ/ντη της Σχολικής Μονάδας, που επίσης χρειάζεται να συμφωνεί;

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.