Φάσμα αυτισμού: ερωτήσεις

Εικόνα Maria

Γεια σας θα ήθελα και εγώ κανω κάποιες ερωτήσεις . Έχω ένα αγοράκι που σε λίγους μήνες θα γίνει 3. Γύρω στα 2,5 αρχίσαμε να πιστεύουμε πως κάτι δεν πάει καλά όποτε πήγαμε και σε αναπτυξιολογο όπου η διάγνωση ήταν ότι  παρουσιάζει ποιοτικές αποκλίσεις στην κοινωνική επικοινωνία του και στερεότυπες συμπεριφορές που αναλογούν σε χαρακτηριστικά κλινικού φάσματος αυτισμού  . ( η ανταπτυξιολογος μοθ είπε οτι επειδη έχει τέλειο βλέμμα και οταν του μιλας σε κοιτάει είναι απο τα παιδια που θα το ξεπεράσουν εντελωσ )Πηγαίνουμε σε λογοθεραπεία και εργοθεραπεία και τα πάει πολύ καλά . Είμαι αρκετά μπερδεμένη σαν μάμα γιατί είναι κάτι που όχι ότι δεν θέλω να το πιστέψω αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι παιδί που βρίσκεται στο φάσμα . Εχει παρα πολύ καλο βλεμμα δείχνει μιμείται λέει 30-50 λέξεις γυρνάει στο ονομα του . Σαν συμπτώμα θα έλεγα οτι έχει το χοροπηδήτο οταν χαίρεται και λίγο επιθετικός με τα αλλα παιδακια στον παιδικό που πηγαίνει πιο πολτ ατσούμπαλος θα έλεγα. 
Σε αυτο το σημειο θα ήθελα να πω ότι γύρω στους 18 μηνες έγινε παλινδρόμηση και έχασε κάποια πραγματα που έκανε μέχρι τα 2,5 που τα έχει ξανά ξεκινήσει .Απλά και εμείς λόγω δουλειάς έχουμε αλλάξει παρά πολλά σπίτια απο τότε που γεννήθηκε και δεν ξέρουμε κατά ποσό τον επηρέασαν όλα αυτά .

 .Θα ήθελα γνώμες από άλλες μανούλες που περνάνε κάτι παρόμοιο . Θα μπορούσε να γίνει λάθος διάγνωση ; (Συγνώμη για το σεντόνι )

 

 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.