Ενδιαφέρομαι για αναπηρικό αμαξίδιο

Εικόνα Ευαγγελία Τριανταφύλλου

Καλημέρα φίλες και φίλοι, ενδιαφέρομαι για αναπηρικό αμαξίδιο για τον γιό μου, είναι ενήλικος.

Σχόλια

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Βοηθημάτων Αποκατάστασης

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Γειά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης, όπου λειτουργεί η δανειστική Τράπεζα Βοηθημάτων Αποκατάστασης. 

Μετά από αξιολόγηση από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας και Εργοθεραπείας του Κέντρου, έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε συγκεκριμένα Ορθοπεδικά Βοηθήματα Αποκατάστασης για το παιδί, όπως ειδικά καθίσματα, περιπατητήρες, ορθοστάτες, αμαξίδια, κ.ά. που συμβάλλουν καθοριστικά στην λειτουργική αποκατάσταση του παιδιού.

Δείτε την ιστοσελίδα: https://kasp.gr/el/trapeza-voithimaton-apokatastasis

Το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά 08:00 - 15:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Καλέστε στο 2102828995 για να μιλήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία αναφέροντας ότι ενδιαφέρεστε για αμαξίδιο από την Τράπεζα Βοηθημάτων Αποκατάστασης.

Αν βοηθηθείτε, γράψτε μας νέα εδώ, είναι μία πρωτοβουλία του Χατζηπατερείου που υποστηρίζουμε ως ιδιαίτερα σημαντική!

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.