Μία γιαγιά δύο εγγονών με αυτισμό μιλά για την ιστορία της

Εικόνα Μαρία Συμεονίδου

Η παρούσα ανάρτηση έχει αφαιρεθεί από το NOESI.gr. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το μέλος Μαρία Συμεονίδου παραβιάζει τους κανόνες δεοντολογίας του NOESI.gr και ως συνέπεια έχει ανακληθεί η συμμετοχή του μέλους στο www.noesi.gr. 

Παρακαλούμε, διαβάστε το άρθρο το Κωνσταντίνου Ντινα "Αυτισμός και Φούσκες".

Καλούμε όλα τα μέλη μας, όταν έχουν κάποια διαμαρτυρία ή ένσταση, να υποβάλλουν το αίτημα τους δημόσια στις ιστοσελίδες μας ή / και μέσω μηνύματος E-mail από τη σελίδα επικοινωνίας με το NOESI.gr.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, είμαστε στη διάθεσή σας.

NOESI.gr

Σχόλια

Αγαπητό noesi θλίβομαι

Εικόνα didyma1103

Αγαπητό noesi θλίβομαι, γιατί επιτρέπεται σε ανθρώπους να κερδοσκοπούν εκμεταλλεύοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση των γονιών καθώς και πουλώντας ψεύτικες ελπίδες. Έχω αναρτήσει κι εγώ για τα ω3 αλλά εγώ είμαι μητέρα και δεν κερδοσκοπώ, έγραψα απλά τι δίνω στα παιδιά μου ως συμπλήρωμα. 

Φυσικά είναι στη κρίση του γονέα να αποφασίσει τι θα κρατήσει και τι θα αποφύγει ΑΛΛΑ θα πρέπει και το συγκεκριμένο site που υποστηρίζει τέτοιες ευαίσθητες κοιωνωνικές ομάδες να μπορεί να αξιολογεί κάποιες αναρτήσεις.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας, ευχαριστώ όλους τους γονείς που έγραψαν στα βιολόγιά μου και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία μου! 

Σας χαιρετώ!

like8

Είναι κάπως παρορμητικά όλα αυτά

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αξιολογούμε κι εμείς όπως όλα τα μέλη πρέπει να αξιολογούν. Αλλά δεν είναι ρόλος μας να "κόβουμε" ό,τι δεν σας / μας αρέσει. Παρακολουθούμε όλα "βιολόγια" από κοντά και έτσι και το παρόν θέμα. Όταν διαπιστώνουμε παράβαση κανόνων δεοντολογίας, τότε παρεμβαίνουμε αν χρειάζεται.

Εσείς προφανώς κάτι ξέρετε, που όμως δεν πηγάζει από την παρούσα ανάρτηση. Αν θέλετε γράψτε μου εδώ www.noesi.gr/agkou/contact.

Άγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

like2

Ευχαριστώ θερμά

Εικόνα didyma1103

Ευχαριστώ θερμά που προστατέψατε τα μέλη του noesi από την συγκεκριμένη ανάρτηση. Η εν λόγω κυρία σας ξεγέλασε όπως κι εμένα παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως γιαγιά παιδιών στο φάσμα. Έπρεπε να της στείλω email για να διαπιστώσω τι κρυβόταν πίσω από αυτή την επικάλυψη. Με συγχωρείτε για τον παρορμητισμό αλλά εξοργίστικα πραγματικά! 

like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.