Υπερτονία κάτω άκρων από λευκομαλάκυνση (αιμάτωμα)

Εικόνα Νίτσα Παναγιωτοπουλου

Γεια σας.. Εχω ενα κοριτσακι 2χρονων γεννηθηκε προωρη στις 32 εβδομάδες έμεινε στην ΜΕΝΝ 21 μερες... Να μη τα πολυλογω ειχε ένα αιμάτωμα το οποιο εφυγε αλλα αργοτερα που καναμε μαγνητική μας εδειξε οτι εχει αφησει βλαβη (λευκομαλάκυνση) κάνουμε φυσιοθεραπείες εδω και ενα χρονο γιατι δε καθοταν και μας ειπαν οτι εχει υπερτονια κατω ακρων...

Πλεον καθεται, μπουσουλαει, βαζει χερακια της οταν παει να πεσει ..Και κανει βηματα μονο οταν την κραταμε.. Μονη της ορθια δε μπορει να σταθεί..

Οι γιατροι δε ξερουν να μας πουν πότε ακριβώς θα γίνει αυτό και όταν θα γινει δεν ξερουν αν η βάδιση της θα ειναι σωστή..

Υπαρχει καποια παρόμοια κατάσταση...Το μετά πώς θα ειναι??? Ευχαριστώ..

Σχόλια

Επιτέλους βρίσκω κάποιον που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση

Εικόνα Sabrinabr

Καλησπερα, επιτελους βρισκω καποιον που βρισκεται στην ιδια κατασταση με εμας. Εχω 1 κορη, θα γινει 3 ετων τον Σεπτεμβρη. 31 εβδομαδων, επισης με την ιδια διαγνωση. Θα ηθελα πολυ να μιλησουμε μεσω τηλ. ή Facebook παρακαλώ.

like0

Υπερτονία, να μιλήσουμε

Εικόνα Νίτσα Παναγιωτοπουλου

Sabrinabr ναι δε εχω προβλημα να μιλήσουμε... στο Facebook...

like1

Δεν σας βρίσκω στο Facebook

Εικόνα Little Fairy

Καλησπερα, για καποιο λογω δεν ανεβαινει η απαντηση μου με το Facebook μου. Σας βρισκω με το όνομα σας;

like1

Με βρίσκετε με το όνομά μου

Εικόνα Νίτσα Παναγιωτοπουλου

Little Fairy, ναι με βρίσκετε με το όνομα μου..

like1

Μια από τα ίδια!

Εικόνα Mary Pap.

Είμαστε στη ίδια κατάσταση νομίζω.. θα ήθελα να μιλήσουμε για τυχόν απορίες κ αν μπορούμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη..

like0

Μανούλα με κοριτσάκι με υπερτονια

Εικόνα Μαρια Μπακοδημου

Καλημερα αγαπητές μανούλες,

Έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 16 μηνων που κάθεται,μπουσουλαει και την κρατάω από τα χεράκια για να περπατάει.δεν στέκεται ορθια μόνη της.Ηθελα να σας ρωτήσω πως τα πάτε με τα παιδάκια σας.Περπατατε?έχω και εγώ την αγωνία αν θα περπατησει το παιδακι μου.Να έρχεται υγεία και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.