Υπερτονία κάτω άκρων από λευκομαλάκυνση (αιμάτωμα)

Εικόνα Νίτσα Παναγιωτοπουλου

Γεια σας.. Εχω ενα κοριτσακι 2χρονων γεννηθηκε προωρη στις 32 εβδομάδες έμεινε στην ΜΕΝΝ 21 μερες... Να μη τα πολυλογω ειχε ένα αιμάτωμα το οποιο εφυγε αλλα αργοτερα που καναμε μαγνητική μας εδειξε οτι εχει αφησει βλαβη (λευκομαλάκυνση) κάνουμε φυσιοθεραπείες εδω και ενα χρονο γιατι δε καθοταν και μας ειπαν οτι εχει υπερτονια κατω ακρων...

Πλεον καθεται, μπουσουλαει, βαζει χερακια της οταν παει να πεσει ..Και κανει βηματα μονο οταν την κραταμε.. Μονη της ορθια δε μπορει να σταθεί..

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.