Εκπαίδευση τουαλέτας

Εικόνα Vaso Br

Γειά σας, έχω ένα αγοράκι στο φάσμα του αυτισμού 3.5 ετών. Ο γιος μου έχει ξεκινήσει πρώιμη παρέμβαση από 2 ετών,έχει κάνει πρόοδο με αργά βήματα βέβαια για το δυναμικό του. Άρχισα από τον Μάιο να τον πηγαίνω στο γιογιο ενώ ο μεγάλος φόβος μου ήταν ότι δεν θα κατανόησει την διαδικασία, μια χαρά κατάλαβε τι γίνεται. Τον έμαθα να ανοίγει την πόρτα, να κατεβάζει την πάνα κ μια χαρά τα κατάφερε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πήρε την πρωτοβουλία ποτέ να το κάνει κ στην πορεία έγινε αρνητικός.

21 μηνών δεν λέει ούτε μαμά

Εικόνα Vaso Br

Καλησπέρα σας, καλή χρονιά εύχομαι σ'όλους σας!! Έχω ένα αγοράκι 21 μηνών και δεν μιλά καθόλου ουτε μαμά. Σποραδικά έχει πει αρκετές λεξούλες σωστά αλλά μετά δεν τις χρησιμοποιεί ξανά. Έχει καλή βλεμματικη επαφή, ανταποκρίνεται στο όνομά του πλέον, ανταποκρίνεται στις αγκαλιές. Παιζει μαζί μας , κάνει ότι μας ταιζει. Τα αρνητικα είναι δυσκολεύεται να εκτέλεσει εντολές. Εχει καλη αδρη και λεπτη κινητικοτητα. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας με βοηθησει

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.