Εκπαίδευση τουαλέτας

Εικόνα Vaso Br

Γειά σας, έχω ένα αγοράκι στο φάσμα του αυτισμού 3.5 ετών. Ο γιος μου έχει ξεκινήσει πρώιμη παρέμβαση από 2 ετών,έχει κάνει πρόοδο με αργά βήματα βέβαια για το δυναμικό του. Άρχισα από τον Μάιο να τον πηγαίνω στο γιογιο ενώ ο μεγάλος φόβος μου ήταν ότι δεν θα κατανόησει την διαδικασία, μια χαρά κατάλαβε τι γίνεται. Τον έμαθα να ανοίγει την πόρτα, να κατεβάζει την πάνα κ μια χαρά τα κατάφερε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πήρε την πρωτοβουλία ποτέ να το κάνει κ στην πορεία έγινε αρνητικός. Να σημειώσω μόλις κάνει τσισα στο γιογιο σηκώνεται αμέσως, δεν κάνει κακά μπροστά σε άλλους, ούτε στο σχολείο. Τα κάνει μόλις έρθει σπίτι. Κάθε πρωί ξυπνάει στεγνος κ έχω καταφέρει να τα κάνει στο γιογιο. Την υπόλοιπη μέρα ούτε λόγος. Εάν τον πιάσω να σφιγγεται κ τον πάω στο γιογιο, κάνει μόνο τσισα για να γλυτώσει κ κρατάει τα κακά. Πώς να τον πείσω να χρησιμοποιεί το γιογιο;; 

Σχόλια

Εκπαίδευση Τουαλέτας

Εικόνα Χρήστος Φ.

Θα πρότεινα να του δώσετε χρόνο, είναι μικρός ακόμη, εφόσον βέβαια υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα με το φάσμα του αυτισμού! Εμένα η κορούλα μου είναι 9 ετών πάσχει από  αυτισμό και ακόμη φοράει babylino μέρα και νύχτα! Κάθε μέρα κάνει τσίσα και κακά στην πάνα της. 

like0

Ο μικρός κατάφερε να βγάλει την πάνα πριν ένα μήνα

Εικόνα Vaso Br

Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Τελικά ο μικρός κατάφερε να βγάλει την πάνα πριν ένα μήνα έχουμε κάποια ατυχήματα όχι κάθε μέρα βέβαια. Χρειάζεται υπενθύμιση συχνά. Εύχομαι τα καλύτερα σε σας και την κορούλα σας και υπομονή για τις δύσκολες μέρες που περνάμε!! 

like0

Σας ευχαριστώ πολύ

Εικόνα Χρήστος Φ.

Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσας και την οικογένεια σας 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.