Επιθυμώ επαφή με γονείς με παιδί με Άσπεργκερ

Εικόνα Φιλη Ripi

Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος γονέας που να επιθυμεί επαφή με άλλον γονέα για παιδί με Άσπεργκερ. Για συζήτηση και ενδεχόμενη επαφή των παιδιών. Αφορά παιδί 15 ετών με Άσπεργκερ.

Ευχαριστώ πολύ,
Φίλη

Σχόλια

Απόκριση για επικοινωνία (Άσπεργκερ)

Εικόνα Μαρία-Αικατερίνη

Χαίρετε, ως μητέρα  ενός αγοριού, 19 χρονών, που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Άσπεργκερ, πριν ένα χρόνο περίπου νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ  εμπειρίες και σκέψεις με άλλους γονείς. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε επικοινωνία με γονείς παιδιών με Άσπεργκερ λάβετε κι εμένα υπόψη.

like1

Επικοινωνία με οικογένειες ατόμων με σύνδρομο Asperger

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Παρακαλώ όταν έχετε χρόνο, δείτε την σελίδα μας εδώ:

Αφορά αναρτήσεις από τα μέλη της κοινότητας, που έχουν άτομο με σύνδρομο Άσπεργκερ στην οικογένειά τους ή από τα ίδια τα άτομα με το σύνδρομο, με σκοπό την επικοινωνία με άλλα άτομα. Είναι ένα μεγάλο νέο πρότζεκτ μας σε εξέλιξη, που ευελπιστώ ότι θα δείξει τον δρόμο και για άλλες κατηγορίες.

Το τελευταίο διάστημα, μετά την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας του Οδηγού υπηρεσιών www.pronoise.org, προετοιμάζουμε το έδαφος για την μεγάλη αναβάθμιση του www.noesi.gr σε μία πιο μεγάλη, σύγχρονη πλατφόρμα, με επίκεντρο τα μέλη μας. 

like2

Ο γιος μου 15 ετών πιθανότατα έχει asperger

Εικόνα Μαριέττα Θ.

Χαίρετε, είμαι καινούρια εδώ, ο γιος μου έχει πιθανότατα asperger, δεν έχει γίνει ακόμα διάγνωση, ψάχνω ακόμα πού να απευθυνθώ.

Θα ήθελα να ανταλλάξουμε εμπειρίες καθώς όλο αυτό που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρο, είχαμε ελλιπή διάγνωση τόσα χρόνια. Θα εκτιμούσα την εμπειρία σας από αυτή τη διαδρομή μιας και οι γιοι μας είναι συνομήλικοι, εάν θέλετε μπορούμε να επικοινωνήσουμε.

Φιλικά, 

Μαριέττα

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.