Αριθμός συνεδριών εργοθεραπείας και λογοθεραπείας ανά μήνα για νήπιο

Εικόνα DaphneV

Καλησπέρα σε όλους.

Ο μικρός μου θα κλείσει τα 4 το καλοκαίρι, κάνει ήδη λογοθεραπεία και εργοθεραπεία από τον Ιανουάριο του 2022. Πρώτα σε ένα κέντρο που δεν βοηθήθηκε καθόλου και από τον Σεπτέμβριο του 22 βρήκαμε πολύ καλύτερους θεραπευτές. Ο μικρός είναι πρόωρος με πολύ δύσκολο ιατρικό ιστορικό και μεγάλη παραμονή στην ΜΕΝΝ. Ακόμα δεν μιλάει. Στην γνωμάτευση ο κωδικός για τις θεραπείες είναι F84.9 και ο ΕΟΠΥΥ χορηγεί 4 εργοθεραπείες και 4 λογοθεραπείες τον μήνα (δηλαδή δίνει σύνολο 120€ τον μήνα ουσιαστικά). Ο μικρός κάνει ήδη διπλάσιες και θα του αυξήσουμε και τις λογοθεραπείες για να βοηθήσω όσο μπορώ καθώς θα πάει προνήπια.

Η παιδοψυχίατρος που μας έχει γράψει την γνωμάτευση ισχυρίζεται ότι δεν γράφουν παραπάνω θεραπείες. 

  • Ισχύει κάτι τέτοιο, ξέρετε να μου πείτε;

Γιατί το ποσό θα αυξηθεί ακόμα πιο πολύ και θα δυσκολευτώ πολύ να το καλύψω.

Ευχαριστώ πολύ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.