Ακράτεια σε νεαρή ηλικία

Εικόνα Chris233

Καλημέρα σας, 

Δυστυχώς λόγω ολικής ακράτειας φοράω πάνες μέρα και νύχτα. Από ο,τι ξέρω πολλοί νέοι ταλαιπωρούνται με το ίδιο πρόβλημα και πιστεύω ότι θα πρέπει να σταματήσει η χρήση πάνας να είναι ταμπού ή να ντρεπόμαστε που τις φοράμε. Η αλήθεια είναι οτι το να φοράς πάνα είναι πολύ δύσκολο για την καθημερινότητα σου λόγω του στερεότυπου που υπάρχει ότι τα πάμπερς ειναι μονο για μωρά και ότι δεν υπάρχουν νέοι που να φοράνε πάνες.

Ξέρω ότι για πολλούς αυτή η ανάρτηση θα θεωρηθεί χαζομάρα αλλα δυστυχώς πρόκειται για θέματα υγείας και όχι... δεν φοράμε πάνες γιατι μας αρέσουν αλλα γιατι τις χρειαζόμαστε!

Πιστεύω ότι όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα θα καταλάβετε τι εννοώ.

Σχόλια

Δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα

Εικόνα Alexandros Gk.

Δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα, καθώς αποτελεί μια λύση σε ένα πρόβλημα υγείας. Όσοι σε κρίνουν, που αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα, είναι απλά κατώτεροι των περιστάσεων.

Οι πάνες είναι απλά ένα ειδικό εσώρουχο, που μας βοηθά στην καθημερινότητα μας.

like1

Είναι φορές που δεν μπορώ να το διαχειριστώ

Εικόνα Chris233

Έχεις δίκιο, απλώς είναι φορές που δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Φοράς κι εσύ;

like2

Φοράω και εγώ, ευτυχώς όμως

Εικόνα Alexandros Gk.

Φοράω και εγώ, ευτυχώς όμως μόνο τη νύχτα όταν κοιμάμαι. 

like3

Θα ήθελα να μιλήσουμε

Εικόνα Chris233

Θα ήθελα να μιλήσουμε εάν το θέλεις κι εσύ. Στο: chris23333@yahoo.com

like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.