Βαριά νοητική υστέρηση

Εικόνα Elenabebe

Τι μπορώ να κάνω για να πάρω το δια βίου με 95% αναπηρία. Έχω ένα αγοράκι με ποσοστό αναπηρίας 95% και η απόφαση που πήρα δεν γράφει η διά Βίου και έχω το παιδάκι μου κλεισμένο στο σπίτι γιατί δεν μπορώ να το μετακινήσω.

Σχόλια

Έχω και εγώ ένα παιδί με βαριά νοητική, μας έδωσαν εφ' όρου ζωής

Εικόνα Ιωάννα Πανοπούλου

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας (νόμος του Βρούτση) υπάρχουν 43 μη-αναστρέψιμες παθήσεις που δεν ξανά περνούν ΚΕΠΑ λόγω βαρύτητας και περνούν εφ' όρου ζωής. Η βαρειά νοητική υστέρηση είναι μέσα στη λίστα αυτή. Έχω και εγώ ένα παιδί με βαρειά νοητική και μαζί με το φάκελο για το ΚΕΠΑ προσκόμισα βεβαίωση από το "Χωρέμειο" (Παίδων Αγία Σοφία) από την κ. Φρυσείρα, γενετίστρια και έτσι μας πέρασαν εφ' όρου ζωής. Σας συνιστώ να κάνετε το αντίστοιχο. Είμαι στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες. 

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.