Νευρολογικές θεραπείες σε παιδιά από τον ιατρό Δ. Κουντούρη

Εικόνα μονικα
Εδώ και λίγους μήνες η επτάχρονη κόρη μου ακολουθεί θεραπεία του Δ. Κουντούρη για τα νευρολογικά της προβλήματα. Αν υπάρχουν γονείς που ακολουθούν θεραπεία του για τα προβλήματα του παιδιού τους, θα ήθελα να μου πουν την άποψή τους για την εξέλιξή της.

Σχόλια

Μόνικα

Εικόνα Ιωάννα
Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας! Τι ειδους θεραπεια κανει ο εν λογω ιατρος; Τι ειδικοτητα εχει; Τι ακριβως συμπτωματολογια εχει η κορη σου απο την εγκεφαλικη παραλυση; Ευχαριστω εκ των προτερων. Τα ρωταω και εγω γιατι εχω κορη με εγκεφαλικη παραλυση.
like2

Απάντηση σε Dany d για τον Δ. Κουντούρη

Εικόνα μονικα
Καλημέρα! Ο εν λόγω ιατρός είναι νευρολόγος και διαφωνεί με τη διάγνωση της εγκεφαλικής παράλυσης που ξέραμε ως τώρα. Έκανε εγκεφαλογράφημμα στο παιδί και διέγνωσε εστιακές κρίσεις και ξεκίνησα τη θεραπεία που μου έδωσε, την παίρνει 5 μήνες κι δεν ξέρω αν αυτό που κάνω είναι το σωστό ή όχι! Όσο για τη συμπτωματολογία, τώρα πλέον έχουμε κατά κύριο λόγο πρόβλημα με το λόγο και διάσπαση προσοχής. Κινητικά είναι πλέον ανεξάρτητη!
like2

Ίσως σε ενδιαφερει

Εικόνα Anonymous
Λεγεται Larry benowitz. Ειναι καθηγητης νευροχειρουργος στο Harvard. Ασχολειται πιο πολυ με το ερευνητικο κομματι. Το mail του ειναι larry.benowitz@childrens.harvard.edu. Δεν εχεις να χασεις τιποτα, κανε μια επαφη.
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.