Μόλις χθες έμαθα για τη συγκεκριμένη εγκύκλιο

Εικόνα Chris Gal

Καλησπερα! Μολις χθες εμαθα τυχαια για την συγκεκριμενη εγκυκλιο "Λίστα Μη Αναστρέψιμων Παθήσεων". Συμφωνα με αυτη, οσοι περασαμε επιτροπη μετα τις 18/11/13 και πηραμε 67% και ανω και η παθηση μας βρισκεται στην λιστα των μη αναστρεψιμων θα επρεπε να μας δωθει επ'αοριστου και αν δοθηκε για πχ 5 εως 10 ετη με μια αιτηση στο ΚΕΠΑ μπορει να αλλαξει σε αοριστου! Εγω ειχα αποφαση 67% απο 4/14 μεχρι 11/18 δηλαδη δεν μου εδωσαν επ'αοριστου παρανομως! Δυστυχως το εμαθα τωρα.Θα προσπαθήσω να διεκδικησω το επ'αοριστου με την αιτηση. Ειχατε ακουσει για την συγκεκριμενη εγκυκλιο? Μπορει να ισχυσει και τωρα? Ευχαριστω

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.