Κατεβάστε δωρεάν το Τεύχος 11 του Οδηγού υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" του NOESI.gr

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών  του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. "...Είθε ο Οδηγός αυτός να φανεί αντάξιος του ονόματος και του στόχου του, να αποτελέσει ένα ερ­γαλείο στα χέρια των ενδιαφερομένων. Προσβλέποντας στην κατανόηση των αναγνωστών για τα όποια λάθη υπάρ­χουν στην έκδοση αυτή, εύχομαι κάθε επόμενη να είναι καλύτερη από την προηγούμενη..."

  • Δείτε την πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών εδώ.

Loading Χρηματοδότηση πλατφόρμας Οδηγού αναζήτησης υπηρεσιών για ΑμεΑ. Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους ένα ευέλικτο, προσβάσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης υπηρεσιών — έναν Οδηγό — σε εφαρμογή (App για smartphone / tablet) και σε ιστότοπο (Microsite που δεν απαιτεί την εγκατάσταση εφαρμογής). Με την εφαρμογή ή τον ιστότοπο, οι χρήστες θα αναζητούν υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία, με βάση τα κριτήρια (φίλτρα) που τους ενδιαφέρουν (π.χ. περιοχή, ηλικία ατόμου, είδος αναπηρίας κ.ά.). Επίσης, η εφαρμογή θα συνδράμει στην επικοινωνία των φορέων υπηρεσιών με το ευρύ κοινό (π.χ. αναζήτηση προσωπικού ή εθελοντών, ανακοινώσεις για εκδηλώσεις, εγγραφές σε νέα προγράμματα κ.ά).

Δείτε πώς μπορείτε να συνδράμετε παρακάτω:

✰ Πολλοί ήρωες μικροί θα αλλάξουν το πρόσωπο αυτού του κόσμου!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.