Eργοθεραπεία στη Χίο;

Εικόνα Vikkan

Καλησπέρα σας! Εδω και λίγο καιρό μετακομήσαμε στο νησί της ΧίουΠρέπει να κάνουμε εργοθεραπειες και λογοθεραπειες.. Δυστυχώς όμως δεν βρίσκω εργοθεραπευτες εδώ.. Έχει κάποιος γονέας μα μου συστήσει; Θα το εκτιμούσα. 

Σχόλια

Μπορείτε να απευθυνθείτε (Χίος)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Θα σας πρότεινα να μιλήσετε με το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου στη Χίο, δείτε πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας στον Οδηγό υπηρεσιών εδώ.

Επίσης δείτε άλλες υπηρεσίες και φορείς στην Χίο εδώ.

like2

Δυστυχώς δύσκολα

Εικόνα Giorgos Tser

Να υποθεσω οτι εισαι στρατιωτικος  αμα μιλας για μεταθέσεις και ξερω ανθρώπους που ηταν εκει και εφυγαν και ηρθαν Αθήνα γιατι δεν εβρισκαν. Ετσι εκανα και εγω και εφυγα απο Ρόδο και μετακομισα Αθήνα, με ενα κεντρο τι να σου κανει και αυτος. Εαν ζεις εκει μονιμα με δικο σου σπιτι, κοιτα το να το πουλησεις και να μετακομισεις καπου μονιμα, οπου θα εχεις παιδοαναπτυξιολογο και ολλους του δημοσιου γιατρους, ειδικα για τα χαρτια γιατι τα εξοδα μετακινησης θα ειναι τραγικα απο δω και περα... και ειδικα απο την Χίο.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.