Είμαι σε πολύ μεγάλο δίλλημα με το Τριλεπτάλ (Trileptal)

Εικόνα Mama...

Καλησπέρα είμαι σε πολύ μεγάλο δίλλημα, έχω ένα παιδάκι χωρίς διάγνωση με αναπτυξιακή καθυστέρηση τώρα είναι 9 ετών από τα 5 1/2 του ξεκίνησε σαν πυρετικοι σπασμοί κάθε φορά που αρρωσταινε. Τον τελευταίο χρόνο μου κάνει και χωρίς κάποιο κρυολόγημα κάθε 25 ή 15 μέρες, κάνει επεισόδια με προσήλωση βλέμματος τις περισσότερες φορές. Τα εγκεφαλογραφηματα του 8 στον αριθμό δεν δείχνουν επιληψία. Ο νευρολόγος μου είπε να ξεκινήσω Τριλεπτάλ (Trileptal) είμαι σε πολύ μεγάλο δίλλημα να το ξεκινήσω;;; Nα του το δώσω; Ή θα του δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα; Το παιδί δεν μιλάει αλλά καταλαβαίνει τα πάντα και είναι και πολύ Υπερκινητικός. SOS... ας με βοηθήσει κάποιος...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.