Γονέας παιδιού με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή / Αυτισμό (9 ετών)

Εικόνα Γεωργιος Παπαστεφανακης
Καλήμερα σας! Έχω ένα αγοράκι 9 χρόνων με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή / αυτισμό. Περάσαμε από επιτροπή πριν ένα μήνα για να συνεχιστεί το επίδομα που έπαιρνε και η απάντηση ήταν Αυτισμός χωρίς ποσοστό και από κάτω ήπια νοητική υστέρηση με 35%. Το συνολικό ήταν 80%. Το επίδομα που έπαιρνε ήταν 1050 ευρώ επειδή είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση το οποίο λέει ότι άτομα με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές που έχουν 80% ποσοστό βάσει του ΦΕΚ 724/Β αλλά τώρα μου είπαν ότι δεν το δικαιούστε γιατί πλέον δεν έχει 80% ο αυτισμός αλλά και οι δυο παθήσεις μαζί.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Summer Camp από την Πλοήγηση.
Πρόσκληση ένταξης νέων ωφελουμένων / ΑΛΜΑ.
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.