Εκροή ΕΝΥ από τον μήνιγγα

Εικόνα Martha Dra
Η κόρη μου είναι 11 μηνών. Όταν είναι 9 μηνών έκανε χειρουργείο για κρανιοσυνοστεωση - σκαφοκεφαλια (21/01/2013). Μέτα απο 7 μέρες πήραμε εξιτήριο, στην εβδομάδα που ακολούθησε άρχισε να βγάζει υγρό από την τομή κάναμε ράμμα και μετά από 1 μέρες φαινόταν ότι έβγαινε υγρό και σε νέα σημεία της τομής. Κάναμε εισαγωγή, η διάγνωση: "διάσπαση τραύματος", η μικρή δεν δέχτηκε τα απορροφησιμα ράμματα. Οποτε ξανα μπαινει χειρουργειο (11-02-2013) μετα απο 3 μερες και αφου ειχε βγει η βαλβιδα παροχευτευσεις το παιδι ξανα βγαζει υγρο απο το τραυμα απο ενα συγκεκριμενο σημειο , γινοντε ξανα ραμματα αυτο γινοταν για 14 μερες περιπου οπου αποφασιστηκε εκ νεου να μπει χειρουργειο διαγνωση εκροη ΕΝΥ απο τον μηνιγγα. Γινεται το χειρουργειο "αναθεωρηση κρανιοπλαστικης -πλαστικη μηνιγγος" ,τα πραγματα φαινοντουσαν οτι τελειωσαν ,σε 7 μερες βρισκομασταν σπιτι μετα απο 3 μερες στο σημειο που ειχαμε το προβλημα πριστικε ,μετα απο 4 μερες βγαζουμε τα ραμματα και μετα 2 μερες ανοιξε μια μικρη τρυπα και αρχισε να βγαζει το ΕΝΥ, ξανα εισαγωγη. Ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι εξαιρετικα σπανιο να μην επουλωνετε ο μηνιγγας ειδικα σε βρεφη, δεν μπορουν να κανουν τιποτε αλλο παρα μονο να περιμενουμε να επουλωθει απο μονο του. Το ερωτημα μου ειναι το εξής: αν γνωριζετε μηπως υπαρχει τροπος να επουλωθει και αν υπαρχουν περιπτωσεις βρεφων με το ιδιο προβλημα και ποτε - πώς επουλωθηκε ο μηνιγγας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Σχόλια

Τελικά επουλωθηκε η μήνιγγα;

Εικόνα Evi Evan

Καλησπέρα. Τελικά επουλωθηκε η μήνιγγα; Κι αν ναι σε πόσο διάστημα; Ευχαριστώ. Αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα και είμαι αρκετά αγχωμενη 

like5

Άλλαξα νοσοκομείο και γιατρό και πήγαν όλα καλά!

Εικόνα Martha Dra

Καλησπερα ! Ναι τελικα αλλαξα νοσοκομειο και γιατρο και ολα πηγαν καλα. Παντως εαν θες να επικοινωνησεις μαζι μου για περισσοτερες λεπτομεριες , ή εαν μπορω να σε βοηθησω, μπορεις να μου γραψεις μέσω Email.

like9

Γράψτε μου για την εμπειρία σας

Εικόνα Iok

Σας παρακαλώ γράψτε μου για την εμπειρία σας ! Σας παρακαλώ πολύ! 

like9

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.