Το βραβείο μας, η ψήφος σας!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Δώστε την ψήφο σας στη συμμετοχή του NOESI.gr στις καινοτόμες δράσεις, που θα βραβεύσει η COSMOTE! Για να ψηφίσετε κάντε κλικ εδώ, διαβάστε την παρουσίαση του NOESI.gr και πατήστε LIKE στο πράσινο πλήκτρο (με την καρδιά) για να δώσετε μία ψήφο. Μπορείτε να ψηφίσετε από μία φορά, όσες δράσεις θέλετε.
Στείλτε αυτή την ιστοσελίδα http://apps.facebook.com/shareyoursuccess/page/5042 σε φίλους για να ψηφίσουν και εκείνοι αν θέλετε!
  • To NOESI.gr ξεκίνησε το 2004 με σκοπό την ενημέρωση. Aρχικά, ανέπτυξε αρχικά βάσεις δεδομένων ("Οδηγούς") για τις διαταραχές και την αναπηρία.
  • Έπειτα, τo NOESI.gr ανέπτυξε μία νέα ιδέα στο ελληνικό διαδίκτυo, τις προσωπικές ιστορίες γονέων με παιδιά με διαταραχές. Πιο προσωπικές δε γίνεται. Βίοι με λόγια...
  • Τα γραπτά μένουν, λέμε, αλλά οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από προσωπική επικοινωνία, από επαφή. Και αρχίσαμε να οργανώνουμε "δίκτυα"!
  • Κάθε τόσο, άλλοτε εμπεριστατωμένα - άλλοτε εμπειρικά, στο NOESI.gr γίνονται μεγάλα αφιερώματα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.