Κορίτσι 3 ετών με εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Βάσω

Καλησπέρα σας, έχω ένα κοριτσάκι 3 ετών με ήπια εγκεφαλικη βλάβη που προήλθε από πρόωρη γέννα 30 εβδομάδων κατόπιν δίδυμης κυησης. Έμεινε 2 μήνες στη μονάδα του νοσοκομείου. Βγαίνοντας μας ενημέρωσαν ότι τα παιδιά μας δεν εμφάνισαν κάποιο σοβαρό θεμα&οτι θα έχουν μια καλή εξέλιξη στο μέλλον.. ενω η μικρή μου είχε ένα ήπιο εύρημα στον πρώτο υπέρηχο εγκεφάλου κάνεις δε μας το ανέφερε. Ακόμα και όλο τον πρώτο χρόνο παρόλο που είχε υποτονια, οι γιατροί θεωρούσαν ότι ήταν καλοηθης λόγω του πολύ καλού νοητικου όπως μας είπαν.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.