Θέλω να σας πω ευχαριστώ

Εικόνα Vana Kalisperati
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εσας που μπηκατε στον κοπο να διαβασετε την ιστορια της μικρης μου Μαρία. Ηδη σας νιωθω δικους μου ανθρωπους τωρα ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου και υπαρχουν καποιοι ανθρωποι με ολη την σημασια της λεξης που θελουν να ακουσουν ή να διαβασουν ή ακομα και να μου πουν την γνωμη τους και την συμβουλη τους για πραγματα που εγω τωρα μαθαινω και προσπαθω να καταλαβω. Γιατι εκτος απο την μαρια μου εχω και αλλα 3 παιδια που πρεπει να τους εξηγησω και να τα κανω να καταλαβουν οτι η μικρη τους αδερφη ειναι λιγο διαφορετικη απο τα ιδια και οτι ολα τα πραγματα πρεπει να τα δεχομαστε και να προσπαθουμε να τα κανουμε οσο μπορουμε καλυτερα πρωτα για τα ιδια τα παιδια και μετα για ολους εμας. Σας ευχαριστω πολυ καθε μερα που ξημερωνει ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη. Ολα θα πανε καλα.

Σχόλια

Σίγουρα δεν είστε μόνη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σίγουρα δεν είστε μόνη, όπως η Μαρία σας τώρα έχει εσάς κι εσείς θα βρείτε ανθρώπους να σας κατευθύνουν, να σας ακούσουν, να σας πουν μία κουβέντα που βοηθά. Εδώ πιστεύω θα βρείτε μερικούς, και ίσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, περισσότερους, γιατί τώρα ίσως λείπουν πολύ και δεν διαβάζουν το μήνυμά σας. Χαίρομαι που σας ακούω να λέτε ότι προσπαθείτε για το καλύτερο για εσάς, τα παιδιά σας και την οικογένειά σας. Καλή συνέχεια και καλώς ήρθατε στην κοινότητα του NOESI.gr. Άγγελος Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.