Σύνδρομο Γουίλιαμς (αναζήτηση ειδικού Νηπιαγωγείου)

Εικόνα Vana Kalisperati
Καλημέρα σε όλους, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Έχω πολύ καιρό να γράψω. Η Μαρία μου έγινε τεσσάρων και είμαι στο ψάξιμο να βρω ειδικό νηπιαγωγείο. Δυστυχώς ομως δεν υπάρχει τίποτα εδω στο Περιστέρι. Προσπαθώ μέσω δήμου και μέσω Υπουργείου μήπως γίνει κάτι. Αν υπάρχουν και άλλοι γονείς που θα ήθελαν τα παιδάκια τους να πάνε σχολείο, μπορούμε να προσπαθήσουμε μαζί για τα αγγελούδια μας.

Σχολείο για παιδιά με σύνδρομο Γουιλιαμς

Εικόνα Vana Kalisperati
Xρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους σας ευχομαι και παντα με υγεια. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος γνωριζει σχολεια για τα παιδια με το συνδρομο Γουιλιαμς;

Η Μαρία μου περπάτησε!

Εικόνα Vana Kalisperati
Γεια σας και παλι ευχομαι να ειστε ολοι καλα. Μετα απο αρκετο καιρο σας γραφω ξανα να σας πω για την Μαρια μου. Η Μαρια μου περπατησε ειμαι πολυ χαρουμενη για εκεινη εχει αρχισει και γυριζει ολο το σπιτι!

Η Μαρία μου εχθές ειχε γενέθλια

Εικόνα Vana Kalisperati
Γεια σας και παλι μετα απο πολλες μερες τωρα βρηκα το χρονο να καθισω και να σας διαβασω. Η Μαρια μου εχθες ειχε τα γενεθλια της γιναμε 2 χρονων, βεβαια δεν καταλαβαινει ακομα πολλα αλλα εχθες ηταν σαν μια μικρη πριγκίπισσα μεχρι που εφαγε και τρια κουταλακια απο την τουρτα της χαρηκα τοσο πολυ εκανα σαν μικρο παιδι κι εγω τους ελεγα συνεχεια η Μαρια μου η μικρη μου εφαγε τουρτα γελαγαν μαζι μου αλλα εγω χαιρομουν τοσο πολυ.

Γνωρίζει κάποιος το Ντεπακίν; Τι παρενέργειες έχει;

Εικόνα Vana Kalisperati
Γεια σας και παλι εχω να γραψω απο την ημερα που εμαθα τα αποτελεσματα της Μαριας. Σημερα εβαλα τον 2ο γιο μου στο νοσοκομειο γιατι εκανε 2 επεισοδια σπασμων. Μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι ρολανδειος επιληψια και θα πανε ολα καλα.

Υπάρχουν άλλα παιδιά στην Ελλάδα με σύνδρομο Williams;

Εικόνα Vana Kalisperati

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχουν και αλλα παιδια με συνδρομο Γουίλιαμς? στην Ελλαδα ή ειμαι η μονη; Και αν καποιος γνωριζει περισσότερα θα ηθελα να επικοινωνήσω. Επισης αν γνωριζετε νοσοκομεια στο εξωτερικο που να ασχολουνται με το συγκεκριμενο σύνδρομο. Ευχαριστω για το χρονο σας. 

Βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακού καριότυπού μας

Εικόνα Vana Kalisperati
Βγηκαν τα αποτελεσματα της μικρης μου Μαριας εχθες με πηραν τηλεφωνο απο το Παιδων για να μου κλεισουν ραντεβου για την Τεταρτη να παω εκει για να μου μιλησουν γιατι βρεθηκε κατι στα χρωμοσωματα.

Μετά από μέρες

Εικόνα Vana Kalisperati
Μετα απο αρκετες μερες που βρηκα χρονο και μετα απο πολλες σκέψεις σας ξαναγραφω. Νομιζω οτι εχω κουραστει. Η ψυχολογια μου ειναι χαλια περιμενωντας τις απαντησεις που ακομα δεν εχουν βγει.

Θέλω να σας πω ευχαριστώ

Εικόνα Vana Kalisperati
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εσας που μπηκατε στον κοπο να διαβασετε την ιστορια της μικρης μου Μαρία. Ηδη σας νιωθω δικους μου ανθρωπους τωρα ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου και υπαρχουν καποιοι ανθρωποι με ολη την σημασια της λεξης που θελουν να ακουσουν ή να διαβασουν ή ακομα και να μου πουν την γνωμη τους και την συμβουλη τους για πραγματα που εγω τωρα μαθαινω και προσπαθω να καταλαβω.

Ψυχοκινητική καθυστέρηση - βρεφικοί σπασμοί - κινητικές δυσλειτουργίες

Εικόνα Vana Kalisperati
Γεια σας σας διαβάζω κάποιους μήνες άλλα τώρα μαθαίνω θα ήθελα να σας πω για την μικρή μου Μαρία που είναι τώρα 21 μηνών, άλλα από 6 μηνών έκανε βρεφικούς σπασμούς και έτσι ξεκίνησε η μικρή μας ιστορία.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.