Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα ματάκια του μικρού μας

Εικόνα Ρενάτα Παπαδοπούλου

Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα ματάκια του μικρού μας που αυτή τη στιγμή είναι 15 μηνών. Από την ηλικια 2μισυ -3 μηνών περίπου καταλάβαμε ότι το παιδι κάνει κάποιες περίεργες κινήσεις με τα ματάκια του.Το ίδιο διαπίστωσε και η παιδίατρος και μας παρέπεμψε σε παιδοοφθαλμίατρο, ο οποιος βρηκε οτι κανει νυσταγμοειδείς κινήσεις και υψηλη υπερμετρωπία 7,5 βαθμούς και μας χορήγησε γυαλάκια και σε ενα τρίμηνο επανέλεγχο για να δούμε αν βελτιώνεται. Παράλληλα, μας παρέπεμψε σε παιδονευρολόγο ο οποίος τον βρήκε μια χαρα νευρολογικά αλλά ήθελε να τον δει παλι και αυτος μετα απο ενα τριμηνο.

 Έχουμε γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα ματάκια των παιδιών τους.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.