Pictograme

Εικόνα Agrianitis
Καλή σπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες του NOESI.gr. Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα με εικονογραφήματα που θα την βρείτε σε αυτή τη διεύθυνση ανανεωμένο καθημερινά. Ο σκοπός αυτής της εργασίας μόλις ολοκληρωθεί, είναι να διατεθεί σε άτομα που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν. Η πρόσβαση στα αρχεία θα είναι μέσω του internet και όσοι θέλουν θα είναι δυνατόν να τα στείλω σε DVD. Ζητώ συγνώμη αν η κίνηση μου αυτή ενοχλήσει κάποιους που προωθούν τέτοια προϊόντα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η εργασία αυτή είναι η αρχή από μια μεγάλη συλλογή εικονογραφημάτων εμπλουτισμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες και ήχο που έχω συγκεντρώσει, αλλά είναι βασισμένη στις συνθήκες και τα αντικείμενα στην χώρα που ζω. Παρακαλώ όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν να μου πουν τις απόψεις τους προκειμένου να κάνω τις απαιτούμενες διορθώσεις. Θα σας παρακαλούσα επίσης να επισκεφτείτε την την διεύθυνση, και να μου πείτε πιο στυλ σας αρέσει καλύτερα. Θα ήθελα ακόμα όσοι από εσάς έχετε κάποια εικονογραφήματα βασιζόμενα στις ιδιομορφίες της Ελλάδας και θέλετε να βοηθήσετε να εμπλουτίσουμε την βάση δεδομένων παρακαλώ να μου τα στείλετε μέσω e-mail. Ευχαριστώ πολύ Με Εκτίμηση Αγριανίτης Παναγιώτης

Σχόλια

Πολύ καλή δουλειά

Εικόνα Angela Papastavrou
Αγαπητέ μου Παναγιώτη καλήμέρα να είσαι καλά και σε χιλιοευχαριστώ, αυτό ακριβώς έψαχνα και δεν εύρισκα! Ό,τι και να σου πω είναι λίγο!!! Οι μόνες παρατηρήσεις μου, χωρίς παρεξήγηση, είναι: 1. Στο παγωτό με νερό, παγωτό νηστήσιμο θα ήταν καλύτερο το ΓΡΑΝΙΤΑ, 2. Το μπουκάλι με την σάλτσα θα ήταν καλλίτερο το ΚΕΤΣΑΠ. 3. Η ζάχαρι γράφεται ΖΑΧΑΡΗ. 4. Μαρηαρίνη γράφεται ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ. 5. Το αυγό τώρα τελευταία το γράφουνε ΑΒΓΟ!!! 6. Βάλφες γράφεται ΒΑΦΛΕΣ αλλά καλύτερα είναι το ΓΚΟΦΡΕΤΑ Αλλά δεν έχει καμμία σημασία γιατί ως ιδέα και ειδικά με την φωνή σου που είναι πολύ καθαρή και σε φυσικό τόνο αυτά ούτε τα προσέχει κανείς! Προφανώς θα μπορώ να τα τυπώσω σε CD-Rom, θα το κοιτάξει ο άντρας μου το απόγευμα, γιατί θα ήθελα να τυπώσω φωτογραφίες και να τις πλαστικοποιήσω!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια και πάλι και πολλά πολλά φιλάκια στο Charley! Αγγελική
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.