Εκπαίδευση για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Ολλανδία

Εικόνα Agrianitis

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλησπέρα από την Ολλανδία.

Μετά από μεγάλη απουσία μου από τον χώρο, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου από το σύστημα εκπαίδευσης για παιδιά  με ειδικές ανάγκες στην Ολλανδία.

Φάρμακα

Εικόνα Agrianitis
Καλή μέρα σε όλους και Καλό Πασχα. Εχει κανείς ακουστά για το Strattera και το Ritalin.

Καλό καλοκαίρι

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του NOESI.gr, θέλω κατά αρχήν να ευχηθώ σε όλους σας καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια. Βρίσκομαι για λίγες μέρες στην πατρίδα (Αθήνα μέχρι 26/7 και μετά στο Γύθειο μέχρι 3/8). Όσοι από εσάς σας βολεύει και θέλετε να συναντηθούμε δεν υπάρχει πρόβλημα αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Περιστέρι. Σε ένα κάμπινγκ με το τροχόσπιτο. Τα νέα μας είναι καλά και η βελτίωση του Charley αρκετά αισθητή. Πάει πολύ καλά στο κέντρο στην Ολλανδία και τον επόμενο χρόνο μάλλον θα πάει σε δημοτικό σχολείο [ φυσικά για παιδιά με ειδικές ανάγκες ]. Δηλαδή μια δασκάλα για 2-4 παιδιά.

Καλύτερα

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι καλή σπέρα από την Ολλανδία. Σήμερα είχα καλά νέα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Επισκεύτηκα το νέο κέντρο που πάει ο Charley εδώ και ένα μήνα. Η διευθύντρια μου είπε πως είναι πολύ ευχαριστημένη.

Τα καλά μας νέα

Εικόνα Agrianitis
Χαιρετώ τους αγαπητούς φίλους και φίλες του NOESI.gr. Μετά από πολύ καιρό απουσίας μου ξανάρχομαι στην παρέα και να σας πω τα νέα μας από την Ολλανδία με σκοπό να πάρουν κουράγιο και δύναμη οι γονείς. Οι παλαιοί φίλοι μάλλον θα θυμούνται την ιστορία μας. Οι νέοι φίλοι μπορούν να ρίξουν μια ματιά σε αυτή τη σελίδα.

Ευχές

Εικόνα Agrianitis
Εύχομαι σε όλους τους φίλους του ΝΟΕSI.gr "Χριστός Ανέστη", Υγεία και Ευτυχία.

Pictograme

Εικόνα Agrianitis
Καλή σπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες του NOESI.gr. Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα με εικονογραφήματα που θα την βρείτε σε αυτή τη διεύθυνση ανανεωμένο καθημερινά. Ο σκοπός αυτής της εργασίας μόλις ολοκληρωθεί, είναι να διατεθεί σε άτομα που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Autismeurope.org

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι του NOESI.gr καλή σας μέρα από την Ολλανδία. Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά υγεία, ευτυχία και πολύ υπομονή. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως οι προσπάθειες που έχει κάνει ο Άγγελος και η συμβολή όλων των παλιών μελλών της κοινότητας του NOESI.gr δεν πάνε χαμένες, οι χρήστες αυτής της κοινότητας κάθε μέρα που περνά γίνονται περισσότεροι.

Ευχές σε όλους

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του NOESI.gr, καλή σας μέρα από την Ολλανδία. Διάβασα τα "βιολόγια" αλλά μου είπαν και αρκετοί από εδώ μέσα που έχουμε προσωπική επικοινωνία πως περάσατε πολύ ωραία στην γιορτή που οργάνωσε το NOESI.gr. Ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί. Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνώριζα πολλούς από εσάς και τα παιδάκια σας.

Δίκτυο Πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής ένωσης

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι, σε ένα παλιό μου βιολόγιο με συνδέσεις είχα μια σύνδεση για το δίκτυο παραπόνων και ερωτήσεων της ευρωπαϊκής ένωσης Δίκτυο Πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής ένωσης. Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες της η ΕOΚ, και τη δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφορίες, συμβουλές, συνδρομή και απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τα όργανα, τη νομοθεσία, τις πολιτικές και τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με τις δυνατότητες κοινοτικής χρηματοδότησης.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.