Ο πολύτιμος θησαυρός μου (4 ετών)

Εικόνα litsa
Πριν τεσσερα χρονια περιπου ηρθε στη ζωη μου ο πολυτιμος θησαυρος μου. Καπως βιαστικος καθως ηταν προωρος. Μια αναπνευστικη δυσχερεια τον κρατησε μακρια μου,μακρια απτην αγκαλια μου. Οι πονοι της καισαρικης αφορητοι, δυσβασταχτοι ομως της καρδιας και της ψυχης. Δεν ειχα προλαβει ουτε καν να τον δω εως το επομενο 24ωρο. Εννεα μερες εμεινε μακρια μου και ηρθε η ωρα της επιστροφης στο σπιτι με το νεο μελος της. Ενα πλασματακι μολις 46εκ.και 2500γρ.Αρχισε γρηγορα να προσαρμοζεται στο καινουριο του περιβαλλον και να ανακτα το χαμενο βαρος του.Ηταν πολυ ησυχος κατι που αρχισε να μην μου αρεσει.Η στηριξη του στους εννεα μηνες σχεδον ανυπαρχτη.Ο γιατρος με καθυσυχαζε βασιζοντας τα παντα στην προωροτητα.Κατι μεσα μου ομως με ταρακουνουσε.Το οικογενιακο πριβαλλον με θεωρουσε υπερβολικη πολλες φορες και τρελη.Μια επισκεψη ρουτινας σε παιδοορθοπαιδικο ηρθαν τα πανω κατω.Η μη εμφανιση των πυρηνων οστεωσης σε ηλικια 18 μηνων ηταν η αρχη για μια αλυσιδα εξετασεων.Συνδρομα,μαγνητικες εγκεφαλου,βλεννοπολυσακχαριτες,και πολλες αλλες ευτυχως ολες αρνητικες.Η διαγνωση του Κ.Π.Υ του ΙΚΑ Μεικτη εξελικτικη διαταραχη.Ειμαστε για τριτη χρονια σε ειδικο κεντρο θεραπειων και εχει τον τελευταιο χρονο τρομερη εξελιξη.Τι και αν με ειπε μαμα στα 3.5 χρονια του.Η ανασα του μου δινει δυναμη να στεκομαι ορθια σε οτι με χρειαστει.Εξαλλου ειναι ο πολυτιμος θησαυρος μου και δεν τον αλλαζω με τιποτα

Σχόλια

Φιλια...

Εικόνα Grace Under Pressure
Λιτσακι μου φιλια πολλα στον κουκλο σου γιατι ειναι αξιολατρευτος... Θα τα παει μια χαρα ο Σ. θα το δεις... εδω θα ειμαστε μαζι να τους βλεπουμε να μεγαλωνουν και να κατακτανε το μελλον που τους ανηκει. Φιλια πολλα, Τινα
like0

Ευχαριστω....

Εικόνα litsa
Φιλακια και εσυ στα δικα σου αγγελουδια...δεν σε προλαβα χτες.Ευχαριστω για την προσκληση
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.