Στο καροτσάκι

Εικόνα litsa
Το βλεπετε καλε μητερα εκεινο το ξανθο παιδακι, γιατι ειναι παντα καθισμενο σε ενα γκριζο καροτσακι, δεν μπορει για να βαδισει οπως ολα τα παιδια, προσπαθει θελει να ζησει ας του δωσουμε χαρα. Παρε μου και μενα ενα σαν κι αυτο το καροτσακι για να παιζω διπλα διπλα με εκεινο το παιδακι.. Κοιτα! Ποσο χαιρεται με μενα.

Παράλληλη στήριξη

Εικόνα litsa
Ειχα κανει αιτηση για παραλληλη στηριξη αλλα πηρα και στο αρμοδιο γραφειο του υπουργειου να ρωτησω αν θα σταλει φετος (επαναφοιτηση στο νηπιο), εκπληκτη μου λενε οτι τα ΚΕΔΔΥ εχουν γραψει για ενταξιακο τμημα και τους εξηγω πως το συγκεκριμενο σχολειο δεν διαθετει.

Ειδική παιδαγωγός

Εικόνα litsa
Θέλω, αν καποιος γνωριζει, να μου πει αν η ειδικη παιδαγωγος αργει να σταλει, σε νηπιο συγκεκριμενα. Η υπευθυνη του νηπιου μου ειπε οτι εχουν παγωσει οι προσληψεις λογω εκλογων.

Πυρήνες οστέωσης

Εικόνα litsa
Ειναι τεσσαρων χρονων και δεν εχουν εμφανιστει οι πυρηνες οστεωσης. Θα 'θελα να μαθω περισσοτερα για το τι σημαινουν,γιατι δεν εμφανιστηκαν αν θα βγουν και αν δεν βγουν ποιες οι επιπτωσεις στο κινητικο μερος του μικρου. Χορηγειται απο ενδοκρινολογικό Τ4 25mg. Εχει γινει οστικη ηλκια και αντιστοιχει σε 2 ετων, καλο ή κακο αυτο;

Ο πολύτιμος θησαυρός μου (4 ετών)

Εικόνα litsa
Πριν τεσσερα χρονια περιπου ηρθε στη ζωη μου ο πολυτιμος θησαυρος μου. Καπως βιαστικος καθως ηταν προωρος. Μια αναπνευστικη δυσχερεια τον κρατησε μακρια μου,μακρια απτην αγκαλια μου. Οι πονοι της καισαρικης αφορητοι, δυσβασταχτοι ομως της καρδιας και της ψυχης. Δεν ειχα προλαβει ουτε καν να τον δω εως το επομενο 24ωρο. Εννεα μερες εμεινε μακρια μου και ηρθε η ωρα της επιστροφης στο σπιτι με το νεο μελος της.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.