NOESI.gr να τα εκατοστήσεις... Πάντα δίπλα μας...

Εικόνα Μαριαλεξ

Όταν πρωτοβρήκα τη ΝΟΗΣΗ δεν μπορούσα να φανταστώ τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στη ζωή μου. Για πολύ καιρό σας διάβαζα σιωπηρά χωρις να έχω γίνει μέλος. Μου έδινε δύναμη η γνώση του ότι δεν είμαι μόνη. Συντροφιά μου τα βιολόγιά σας κάθε βράδυ κι από εκεί μάθαινα τόσα, αισθανόμουν τόσα, μέχρι που πήρα την απόφαση να μοιραστώ κι εγώ τα δικά μου. Και τότε βρήκα φίλους, βρήκα συνοδοιπόρους, βρήκα ελπίδα. Φίλους που με άλλους βλεπόμαστε, με άλλους μιλάμε στο τηλέφωνο και με άλλους συνομιλούμε διαδικτυακά. Και τώρα πια δεν είμαι μόνη. Έχω φίλους που πραγματικά με νιώθουν, που βιώνουν ότι κι εγώ, που καταλαβαίνουν. Που με μια κουβέντα τους αισθάνομαι καλύτερα και συνεχίζω τον δύσκολο - σημαντικό δρόμο μου. Κι όταν έχω κάποια απορία τρέχω και μπαίνω στο ΝΟΗΣΗ για να μάθω αυτό κι εκείνο και το άλλο. Ότι χρειάζομαι μαζεμένα ....πληροφορία, γνώση, συντροφιά, συναίσθημα και ίσως και μια μικρή λύτρωση.

Κε Αγγέλε όλα αυτά έχετε κάνει για μένα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα να μιλώ για ότι με πονάει, ευχαριστώ για τη γνώση που παίρνω μέσα από τις συναντήσεις μας στο HUB και που αγκαλιάσατε τα παιδιά μου τόσο ζεστά στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σας. Μόνο λίγα δεν είναι όλα αυτά! Αυτό που όπως λέτε είχατε κατά νου το έχετε καταφέρει με το παραπάνω. Εύχομαι με το καλό να ανοίξετε τα φτερά σας και να δουν τη δουλειά σας και στο εξωτερικό μια που τώρα κάτι τέτοιο έχετε στα άμεσα σχέδιά σας. Εύχομαι να είμαστε εδώ και να τα λέμε μετά από πολλά χρόνια και μεσα από το έργο σας να βοηθάτε όσο γινεται περισσότερους μαχητές της ζωής.

Πόσο "δικός" σου τελικά μπορεί να γίνει ένας "ξένος";     
ΝΟΗΣΗ ...να τα εκατοστήσεις!
Μαριάλεξ

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.