Καλό Πάσχα (με ένα βίντεο)

Εικόνα Ευφροσύνη

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και σας χαρίζω το τραγούδι που τραγούδαγε στον Ιάσωνα ο παιδονευρολόγος την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

http://youtu.be/qBpRfnrxUcg 

Σχόλια

Αχ Ευφροσύνη μου, πόσα χρόνια πίσω με γύρισες

Εικόνα Ρήνα
Αχ Ευφροσυνη μου, ποσα χρονια πισω με γυρισες... Αυτο το τραγουδι το ακουγα στο Λουμπαρδιαρη οταν η ζωη ανοιγοταν ολη μπροστα και δεν τη σκιαζε τιποτα. Ευχομαι τις Αγιες αυτες μερες να τις περασεις ηρεμα με την οικογενεια σου και οτι ζητησεις για τον Ιασωνα να σου το δωσει ο Θεος. Σκεφτομουνα αυτες τις μερες οτι ολοι εμεις εχουμε ξεκινησει ενα ταξιδι, μια μαχη στη ζωη και δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει και αυτη μας η αγνοια μας δινει θαρρος,οπως οταν παμε να γεννησουμε το πρωτο μας παιδι, δε ξερουμε πολλα πολλα. Ο Χριστος απο τη πρωτη στιγμη ΗΞΕΡΕ με καθε λεπτομερεια τι θα περασει και βαδισε με τη θεληση του αυτο το δρομο για σενα, για μενα, για τον Ιασωνα, για ολους... Ας το θυμηθουμε αυτο σημερα που η πατριδα μας θα προσκυνησει τον Νυμφιο της εκκλησιας και ας Τον παρακαλεσουμε αυτα τα παιδια να μεγαλωσουν σε μια ειρηνικη χωρα. ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
like0

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Εικόνα Alex Pazi
Ευφροσύνη μου καταπληκτικό τραγούδι για τους μικρούς μας μαχητές! Δάκρυσα! Να χαίρεσαι την οικογενεία σου κορίτσι μου και να περάσετε ένα όμορφο πάσχα με υγεία και αγάπη! Φιλιά Αλεξάνδρα
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.