Πληρωμές θεραπειών

Εικόνα Ευφροσύνη

Καλημέρα σε ολους. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος από εσάς πληρώνεται τις λογοθεραπείες από τη Νομαρχία Αιγάλεω. Δεν μας έχουν πληρώσει έναν χρόνο τώρα, ούτε ένα ευρώ, και μας λένε πως κανείς δεν έχει πληρωθεί. 

Ευφροσυνη

Νευροανάδραση

Εικόνα Ευφροσύνη

Θα ήθελα τη γνώμη σας, την εμπειρία σας πιθανώς, πάνω στη νευροανάδραση. Σκέφτομαι να ξεκινήσω στον Ιάσωνα κάποιες συνεδρίες. Εχω μιλήσει με τις υπεύθυνες σε ένα κέντρο στην Πανόρμου. Θα το εκτιμούσα πολύ εαν μου μεταφέρατε δική σας παρόμοια εμπειρία, πόσο βοήθησε, πόσο διήρκησε. Επίσης ψάχνω και για την μέθοδο Τomatis. Τέλος ενδιαφέρομαι για εργοθεραπεία στο σπίτι (κάποιο άτομο που να έχει δουλέψει μαζί σας και να είναι επαγγελματικά σωστό αλλά και να πληρεί τις προυποθέσεις για καλή επικοινωνία και χειρισμό του παιδιού).

Σας ευχαριστώ,
Ευφροσύνη

Καλό Πάσχα (με ένα βίντεο)

Εικόνα Ευφροσύνη

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και σας χαρίζω το τραγούδι που τραγούδαγε στον Ιάσωνα ο παιδονευρολόγος την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

http://youtu.be/qBpRfnrxUcg 

Καλά νέα

Εικόνα Ευφροσύνη
Σας ξαναγράφω για να μοιραστώ αυτή τη φορά τη χαρά μου μαζί σας. Μόλις πήραμε τις απαντήσεις από τη μαγνητική εγκεφάλου του Ιάσωνα και η κατάσταση είναι σταθερή, δηλαδή το καλύτερο σενάριο για μας. Πόση ευτυχία!!!! Η ζωή ξαναρχιζει και ο αγώνας μας συνεχίζεται. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας.

Πόσο πολύ πονάω

Εικόνα Ευφροσύνη

Ειμαι καινουργια στο noesi.gr και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου με τον μικρο Ιασωνα. Ειναι ένα παιδί λουκούμι, που σ¨αγκαλιάζει και χάνεσαι... ξέρετε τώρα όλοι εσείς. Είναι 4 ετών και πριν λιγο καιρό διαγνώστηκε με οζώδη σκληρυνση. Είμαι γιατρός. Στους έξι μήνες από τη γέννησή του, ορμώμενη από τις λευκές κηλίδες που έβλεπα στο δέρμα του, τον πήγα στο Παιδων, σε ειδική ομάδα για τα σπάνια νοσήματα και τους ρώτησα αν το παιδί μου έχει οζώδη σκλήρυνση. 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.