Καλό καλοκαίρι

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του NOESI.gr, θέλω κατά αρχήν να ευχηθώ σε όλους σας καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια. Βρίσκομαι για λίγες μέρες στην πατρίδα (Αθήνα μέχρι 26/7 και μετά στο Γύθειο μέχρι 3/8). Όσοι από εσάς σας βολεύει και θέλετε να συναντηθούμε δεν υπάρχει πρόβλημα αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Περιστέρι. Σε ένα κάμπινγκ με το τροχόσπιτο. Τα νέα μας είναι καλά και η βελτίωση του Charley αρκετά αισθητή. Πάει πολύ καλά στο κέντρο στην Ολλανδία και τον επόμενο χρόνο μάλλον θα πάει σε δημοτικό σχολείο [ φυσικά για παιδιά με ειδικές ανάγκες ]. Δηλαδή μια δασκάλα για 2-4 παιδιά. Η βοήθεια που παίρνουμε από το Ολλανδικό κράτος μειώθηκε λίγο γιατί αυξήθηκαν τα εισοδήματα αλλά το σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται ακόμα να βάζουμε το χέρι στην τσέπη για την επιμόρφωση του μικρού. Το σημαντικότερο είναι πως πάει καλά. Όχι βέβαια πως δεν έχουμε τα πισωγυρίσματα. Αυτά τα νέα μας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.