Καλά νέα

Εικόνα Ευφροσύνη
Σας ξαναγράφω για να μοιραστώ αυτή τη φορά τη χαρά μου μαζί σας. Μόλις πήραμε τις απαντήσεις από τη μαγνητική εγκεφάλου του Ιάσωνα και η κατάσταση είναι σταθερή, δηλαδή το καλύτερο σενάριο για μας. Πόση ευτυχία!!!! Η ζωή ξαναρχιζει και ο αγώνας μας συνεχίζεται. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας.

Σχόλια

Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι

Εικόνα Ρήνα
Χαιρομαι, χαιρομαι, χαιρομαι, παντα τετοια.
like1

Μπράβο!

Εικόνα Alex Pazi
Μπράβο καρδούλα μου! Συγκινήθηκα! Όλα καλά κι όλα ωραία είναι!
like0

Ευφροσύνη...

Εικόνα Ιωάννα
Η χαρα σου χαρα μας...τέτοια καλα νέα μόνο να ακούμε... Όλα θα πανε καλα....το ποτήρι πάντα μισογεματο ΕΣΥ να το βλέπεις...να έχεις θετική σκέψη ... ασε τα κακά σενάρια μακρυά απο το μυαλο σου...ο αγώνας συνεχίζεται κ δε σου αφήνει περιθώρια να σταματήσεις ούτε λεπτο το ξέρω...το μυαλο συνέχεια Δουλεύει μέρα νύχτα...κ αυτο το ξέρω...απόλαυσε το λουκουμακι σου...πιο ήρεμη λιγάκι απο πριν...γιατί το αξιζετε κ οι δυο σας ...άλλωστε οι πολεμιστές ξαποσταινουν για λίγο κ μετα πάλι ορμανε στην μάχη πιο δυνατοί.... Με εκτίμηση, Ιωάννα
like0

Πάντα χαρούμενα νέα σου εύχομαι!

Εικόνα Nena
ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!
like1

Τέλεια

Εικόνα Λένα Γκαντιά
πάντα τέτοια! Λένα
like0

Κοριτσάκι με οζώδη σκλήρυνση

Εικόνα ελένη-ανδρέας
Αγαπητη Ευφροσυνη, ειμαι μητερα παιδιου με οζωδη σκληρυνση... Απο την ηλικια των 3 1/2 μηνων μας εκανε βρεφικους σπασμους και απο τοτε ειμαστε στην προσπαθεια να σταθεροποιησουμε τις κρισεις! Τωρα ειναι 19 μηνων το παιδι αλλα οπως λενε οι γιατροι εχει τρελλανει την επιστημη! Νομιζω περαν της σοβαροτητας της νοσου κανεις μας δε γνωριζει την εξελιξη του καθε παιδιου και με πιστη και δυναμη ψυχης ολα γινονται. Ποσπαθουμε πολυ ολοι μας για την εξελιξη της μικρης με φυκικοθεραπειες και εργοθεραπειες και φαρμακευτικη αγωγη βεβαια και εχει κανει αλαμτα ομολογω.. Σαφως και ειναι πιο πισω απο τα αλλα παιδακια, δηλ εγω νομιζω οτι ειναι σαν ενα παιδακι 1 ετους περιπου αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο νομιζω... ειναι ενα πανεμορφο μωρο που κανεις δεν πιστευει οτι δεν θα εχει καλη εξελιξη! Αισιοδοξια λοιπον και σου το λεει μια μανουλα που το μονακριβο της κανει κρισουλες καθε μερα... αλλα που θα παει θα το ξεπερασουμε!ο,τι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω ..ειμαι εδω!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.