Ευχές σε όλους

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του NOESI.gr, καλή σας μέρα από την Ολλανδία. Διάβασα τα "βιολόγια" αλλά μου είπαν και αρκετοί από εδώ μέσα που έχουμε προσωπική επικοινωνία πως περάσατε πολύ ωραία στην γιορτή που οργάνωσε το NOESI.gr. Ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί. Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνώριζα πολλούς από εσάς και τα παιδάκια σας. Μπορεί και εδώ να γιορτάζουμε κάτι για τα παιδιά στο σχολείο, όπως σας παρουσιάζω στο βιντεάκι που θα βρείτε εδώ...αλλά είναι διαφορετικό να γιορτάζεις με ανθρώπους που μιλάς την ίδια γλώσσα και έχεις τα ίδια ήθη και έθιμα. Στην ιστοσελίδα υπάρχει ολόκληρο το βίντεο αλλά και κομματιασμένο γι’ αυτούς που δεν έχουν γρήγορη σύνδεση. Ζητώ συγνώμη αν ορισμένοι σύνδεσμοι δεν δουλεύουν. Το site βρίσκετε υπό ανακατασκευή. Εδώ στην Ολλανδία δεν έχουμε 'Αγιο Βασίλη με τα δώρα αλλά γιορτάζουμε τον Αγ. Νικόλαο στις 5 του Δεκέμβρη και τον ονομάζουμε Sinterklaas ο οποίος έρχεται με ένα μουσειακό ποταμόπλοιο και μοιράζει δώρα στα παιδιά. Οι μεγάλοι μαζεύονται στα σπίτια και ανταλλάσουν μικρά δωράκια, κάτι σαν χοροεσπερίδα. Θέλω ακόμα να ευχηθώ καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους εσάς τους φίλους του NOESI.gr αλλά και προσωπικά στον 'Αγγελο για τις προσπάθειες που καταβάλει για την εύρυθμη λειτουργία αυτού του κόμβου. Αχ! ξέχασα να πω και τις ευχές μου στην Ελλάδα μας και αυτούς που την κυβερνούν. Ειλικρινά τους εύχομαι να τους φωτίσει ο Θεός να ξυπνήσουν και να κάνουν κάτι να βοηθήσουν τα παιδιά μας, να βάλουν για μια στιγμή τον εαυτό τους στην θέση μας να δουν τι βιώνουμε κάθε μέρα. Τέλος πληροφορικά σας λέω πως ο 'Αγιος Βασίλης σε όλο τον κόσμο φορούσε μπλε ρούχα και έγιναν κόκκινα από μια διαφήμιση της Coca Cola. Με εκτίμηση Αγριανίτης Παναγιώτης

Σχόλια

Απίθανο το βίντεο

Εικόνα Angela Papastavrou
Αγαπητέ μας φίλε Παναγιώτη, μόλις είδα το βίντεο και συγκινήθηκα , ήταν σαν να έβλεπα το δικό μου παιδί στην γιορτή της δημιουργικής απασχόλησης. Νομίζω ότι ο Charlie έχει κάνει μεγάλες προόδους και συμμετέχει ενεργά πια στα τραγούδια και στα παιχνίδια. Μπράβο του και μπράβο σας. Σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για το Νέο Έτος και μακάρι να βρεθούμε μέσα στο 2007 από κοντά να τα πούμε!
like1

Απίθανο το βίντεο

Εικόνα Agrianitis
Σε ευχαριστώ Αγγέλα και σε σένα προσωπικα καλές γιορτές.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.