Εντυπώσεις από τη συνάντηση με θέμα την ενδοσχολική βία

Εικόνα Μαριαλεξ

Σήμερα θα μου επιτρέψετε να πάρω τον ρόλο του ρεπόρτερ (μη γελάτε σας βλέπω). Εχθές εγινε η συνάντηση του Νόηση με θέμα συζήτησης την ενδοσχολική βία και πώς την αντιμετωπίζουμε. Θα ήθελα να σας δώσω τις εντυπώσεις μου και να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Θα ξεκινήσω από το χώρο όπου έγινε η συνάντηση ο οποίος ήταν ζεστός ,καλαίσθητος και πολύ εύκολα προσβάσιμος. Βγαίνεις από τον ηλεκτρικό και σε 3 λεπτά είσαι εκεί. Μας καλοδέχτηκε ο κος Κουτουμάνος ευγενικός, φιλόξενος, χαμογελαστός. Η παρουσίαση συζήτηση κράτησε περίπου 2 ώρες και οφείλω να ομολογήσω ότι αισθάνθηκα σαν να ήμουν με φίλους. Κύριε Αγγελε δεν βαρέθηκα καθόλου και ούτε που κατάλαβα πως πέρασε το δίωρο.Ωραία παρουσίαση, με περιεχόμενο, που σίγουρα έγραψε μέσα μας μιας και πέραν της ομλίας του κύριου Αγγελου εγώ απόλαυσα και τη συζήτηση που κάναμε όλοι μαζί στο τέλος. Ελπίζω να υπάρχει το ίδιο κλίμα και στις υπόλοιπες συναντήσεις. Ευχαριστούμε κύριε Αγγελε για τη φιλοξενία και ευχαριστούμε και την ομάδα σας για την οργάνωση.

Παπαδοπούλου Μαρία

Σχόλια

Έρχονται περισσότερα Live... Nousletter!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ευχαριστούμε για τα θερμά λόγια. Και για μένα ήταν πολύ ευχάριστο και εποικoδομητικό! Έχουμε αναρτήσει εδώ όλα τα σχόλια που έχουμε λάβει από τους συμμετέχοντες στο Live ...Nousletter. Πιστεύουμε πολύ στα νέα μας Live ...Nousletter επενδύουμε στην καλύτερη δυνατή επαφή και επικοινωνία από μέρους του NOESI.gr. Τα σχόλια που έχουμε λάβει είναι πολύ ενθαρρυντικά. 

Δείτε όλα τα σχόλια από τους συμμετέχοντες στη σελ.: www.noesi.gr/node/5635

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με το καλύτερο δυνατό ...Social Impact - τα είπαμε στη συνάντηση :)

Τα Live ...Nousletter του Δεκεμβρίου όπως σας παρουσίασα και από κοντά έχουν θέμα τα παιδιά με ΔΑΦ. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δεκεμβρίου.

'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.