Ειδικές ανάγκες

Εικόνα mermigi
Ξερει κανείς εαν μπορεί να πάρει το παιδί μου εγώ αντι αυτου που ειμαστε στο ΙΚΑ , δαπάνη για αναλώσιμο υγειονομικό υλικό; Ρωτησα στο ΙΚΑ αλλα μου ειπαν οτι επειδή παίρνει το επίδομα πρόνοιας δεν το δικαιούται. Μπορεί όμως να δικαιούμαι εγώ την δαπάνη. Το παιδί έχει σύνδρομο ANGELMAN με αναπηρία πάνω απο 67% και χρειάζετε πάνες ακόμη.

Σχόλια

Δεν έχει σχέση το οτι παίρνει επίδομα από την Πρόνοια

Εικόνα popay66
Δεν εχει σχεση το οτι παιρνει το επιδομα απο την προνοια Αναλωσιμο υλικο δινεται μονο σε ασθενειες που παιρνουν παραπληγικο επιδομα η εχουν χαρακτηριστει ως παραπληγικοι
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.