Δύναμη ψυχής

Εικόνα litsa

Σχόλια

Μεγαλείο ψυχής

Εικόνα Anonymous
Μπράβο στον πατέρα.
like0

Γιατί

Εικόνα Anonymous
Ας μου πει κάποιος σε τι θα ωφελήσει το ανάπηρο παιδί μου αν το πάρω αγκαλιά και τρέχω. Το παιδί μου έχει ανάγκη από εκπαίδευση που δεν υπάρχει και όταν πεθάνω να μην πάει στα Λεχαινά. για να γίνουν τα παραπάνω βήματα χρειάζεται να αγωνιστούμε όλοι μαζί να τα διεκδικήσουμε τώρα. Ποτε δεν θα είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς, ό,τι ήταν να χάσουμε το έχουμε χάσει. Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας να σηκωθούμε από τον καναπέ.
like0

...........

Εικόνα Ιωάννα
....οτι και να πω ειναι λιγο...μου εδωσε πολυ κουραγιο αυτο το βιντεο...
like0

Να σηκωθούμε

Εικόνα Evi Nikolopoulou
Οι σκεψεις σας με συγκινησαν παρομοιες κανω κι εγω.
like3

Αυτό ακριβώς έκανε και ο πατέρας

Εικόνα debbyt
Αυτό ακριβώς έκανε και ο πατέρας. Σηκώθηκε από τον καναπέ του!!!
like0

Σε τι ωφελεί το παιδί

Εικόνα Anonymous
Ο Ρικ είπε στον πατέρα του ότι όταν τρέχουν νιώθει ότι δεν είναι ανάπηρος, τα ξεχνάει όλα, είναι ευτυχισμένος. Γι' αυτό τρέχει ο μπαμπάς του.
like0

ειναι αλου

Εικόνα Anonymous
α δεπανταται μονο στο σηκωθηκε απο τον καναπε του.δεν αρκει.γραφω να οργανωθουμε να φωναξουμε.πρεπει να εχουμε συγγεκριμενα αιτηματα πχ.δωρεαν δημοσιο συστημα υγειας,τι λεται για αυτο η δουλεια για ολους τους αναπηρους που μπορουν να εργασθουν δημοσια σχολεια,κεντρα ημερας,κ.α.τι λεται πηγαινουμε στο υπουργειο υγειας να ρωτησουμε τι σκεφτονται αυτοι.παντως εγω πηγα και μονο ξυλο που δεν εφαγα.οχι μονο δεν μας δεχθηκαν αλλα μας περιμενε μια ομαδα ματ στην εισοδο.ενταξει αυτος πηρε το παιδι του και τρεχει εμεις εδω στην ελλαδα μηπως να το δουμε αλιως.εσεις τι κανεται πειτε κατι καντε κατι θα ερθω και εγω.
like3

Και με ενα Άρλεκιν

Εικόνα Anonymous
οταν πεθανει, το παιδι του δεν θα παει στα λεχαινα και δεν θα του κοψουν το προνοιακο επιδομα γιατι θα παίρνει την συνταξη του πατερα του. Ας κανουμε πρωτα τα βασικα και ας μην πεφτουμε θυματα των εμπορων της ενημερωσης. Τα δακρυα πρεπει να στεγνωσουν γιατι εχουμε αγωνες μπροστα μας.
like1

Αληθινοί ήρωες

Εικόνα κατια π
Καλο ειναι να μαθαινουμε και να θυμομαστε ποιοι ειναι οι πραγματικοι ηρωες! Αυτος ο πατερας, εκανε τα παντα για να νιωσει το παιδι του ευτιχισμενο! Τιμη μου που τους "γνωρισα" εστω και μεσα απο ενα βιντεο!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.