Διάγνωση Άσπεργκερ και ΔΕΠΥ 11 ετων

Εικόνα Ρεββεκα Ρεμπι

Καλησπέρα σας,πρώτη φορά γράφω ,η κόρη μου11χρονων ένα πανέξυπνο κορίτσι ευφυής αλλά με μειωμένες τις κοινωνικές δεξιότητες με κρίσης πανικού,άγχη,εμμονές,κτλ κτλ Ασπεργκερ και ΔΕΠΥ μας είπε η ψυχίατρος μετά από δύο επισκέψεις και κάποιο ερωτηματολόγιο από την εκπαιδευτικό.Ειναι πολύ φρέσκο για μένα και δεν ξέρω που να πάω και τι να κάνω(στη ψυχίατρο έχω ακόμα ένα ραντεβού για να με συμβουλέψει)η ψυχίατρος μου είπε να την βάλω σε εργαστήρια δεξιοτήτων ,να έχω μια ψυχολογική στήριξη με ειδίκευση στο Ασπεργκερ κτλ.Εχω κλείσει και σε δημόσια δομή ραντεβού για αξιολόγηση αλλά αργεί κάνα 5μηνο ακόμα...

Γνωρίζετε κάποιες ομάδες ειδικά για αυτό? ή κάποια άλλη πληροφορία?

Σχόλια

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσετε εργοθεραπεία

Εικόνα Vaso Br

Καλησπέρα Ρεβέκκα μου!! Θα σου πρότεινα να ξεκινήσετε εργοθεραπεία γιατί βοηθάει πολύ!! Ψυχολογική υποστήριξη για το παιδί και συμβουλευτική γονέων για εσένα!! Να μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά!! Σας εύχομαι τα καλύτερα!!

like1

Θα δουλέψουμε στοχευμένα πια τώρα που ξέρουμε

Εικόνα Ρεββεκα Ρεμπι

Σευχαριστω πολύ για την απάντηση σου,όχι δεν στεναχωριέμαι,είναι αξιαγαπητη,θα δουλέψουμε στοχευμένα πια τώρα που ξερουμε,απλά είναι αρχή ακόμα και ψάχνω τον σωστό τρόπο,φαντάζομαι θα με καθοδηγησει στο επόμενο ραντεβού η παιδοψυχιατρος.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.