Έφηβος με ΔΕΠΥ και αγχώδη διαταραχή, θέλω την άποψή σας

Εικόνα Αφροδίτη Χριστοδούλου

Έχω γιο εφηβο 14 χρονων στα 7,5 διαγνωστηκε με ΔΕΠΥ στα 10 με αγχωδη διαταραχη και εμμονες ψυχαναγκασμο. Καναμε θεραπειες σε ψυχολογο και ψυχιατρο ειχε αποτελεσμα μεχρι τα 13 μετα λες και πηρε στροφη 180 μοιρών. Έχω ένα αλλο παιδι επιθετικο, με απειλες λεκτικες, δεν δεχεται κριτικη, παρατηρησεις, αντιδρασεις ασχημες, υστερία. Όμως στο κοινωνικο πεδιο δηλαδη αφηνει να τον κανουν οτι θελουν, δεν αντιδραει και ολο αυτο το ξεσπαει στο σπιτι με ανυπακοη και επιθετικη συμπεριφορά σε ολα (οταν λεω επιθετική, εννοώ λεκτική με απειλες και καποιες φορες ξεσπαει και σε πραγματα πεταει π.χ. καποιο βαζο) ο ψυχιατρος δεν τον κανει ατομικη συνεδρια δεν θελει τον εδωσε μονο το Risperdal την ελάχιστη δοση των 0,500ml για αρχη. Λίγο υποχώρησαν τα συμπτωματα πολυ λιγο ομως πιστευετε οτι η νευροαναδραση θα βοηθησει οπως επισης και οι ατομικες συνεδριες;

Θα θελα την αποψη σας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.