Επέμβαση στα δόντια, χρειάζομαι πληροφορίες

Εικόνα Γιάννης

Καλησπέρα στην παρέα. Πρέπει να κάνω επέμβαση στο γιο μου στα δόντια του και χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες και συστάσεις για γιατρούς και νοσοκομεία που έχετε επισκεφτεί.

Γιατί στα αγγελούδια μας...

Εικόνα Γιάννης
Εδώ και 6 μήνες μετά από εξετάσεις διαπιστώσαμε ότι ο γιος μας έχει αυτισμό. Μπήκα και εγώ στο NOESI.gr για να γνωριστώ με γονείς που έχουν το πρόβλημα από πιο παλιά και να μου πουν για την εξέλιξη των παιδιών τους.

Αυτισμός, δεν είναι εύκολο

Εικόνα Γιάννης
Κουράγιο!!! Μόνο κουράγιο και δύναμη σε όλους τους γονείς και ό,τι καλύτερο για τα αγγελούδια μας που είναι τα πιο έξυπνα και πιο δυνατά παιδιά. Υ.Γ. Όποιος θέλει να κουβεντιάσει μαζί μου το πρόβλημά του και τις απόψεις του πάνω σε αυτό το πρόβλημα θα περιμένων με πολλή χαρά.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.