Ενημέρωση APA για την οριστική συγκέντρωση των υπογραφών

Εικόνα autism-parents-act

Στείλτε τις υπογραφές για APAΤο Autism Parents Act βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συλλογής υπογραφών. Αυτό σημαίνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα πρέπει να αποστείλετε ταχυδρομικά σε αυτή τη διεύθυνση όσες υπογραφές έχετε μαζέψει! 

Βοήθεια

Εδω και λίγες ημέρες είμαι κοντά σε ενα σπουδαίο άνθρωπο που είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Εχει πλήρη ανεξαρτησία όμως εγώ θα ήθελα να πάρω ορισμένες απόψεις εαν υπάρχει κάποιος για το πως μπορώ να τον βοηθήσω παραπάνω τι είδους φροντίδα χρειάζετε απο μεριάς μου όχι για το πώς πρέπει να του συμπεριφέρωμαι αλλα το τονίζω για το πως μπορώ να τον βοηθήσω καλύτερα και περισσότερο. ευχαριστώ.

Ζητώ πληροφορίες για τον Κουντούρη Δημήτριο

Εικόνα -Aναστασία
Καλησπέρα σε όλους,χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το νευρολόγο - ψυχίατρο κ. Κουντούρη Δημήτριο. Αν τον έχει επισκεφτεί για θέμα παιδιού και γενικά όποια πληροφορία σχετικά με την διάγνωση, πρόγνωση και αντιμετώπιση του ασθενούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σεμινάρια: «Εκπαιδεύοντας τους Γονείς»

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το 2ο Σεμινάριο «Εκπαιδεύοντας τους Γονείς» προγραμματίζεται για τις 12-13 Σεπτεμβρίου 2009, με διπλό τίτλο Σχολική Ετοιμότητα και Παιδική Συμπεριφορά, υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Κέντρου Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Παιδιατρικής Κύπρου. Η προσέλευση στο 1ο Σεμινάριο μας ώθησε στο να προσπαθήσουμε την φορά αυτή το Σεμινάριο του Σεπτεμβρίου να διαρκέσει 2 μέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χώρου, με διαφορετική αλλά συνδεδεμένη θεματολογία.

Έντονη ανησυχία! Αυτισμός;

Εικόνα Effie
Εύχομαι σε όλους χριστός ανέστη. Παρακολουθώ τη σελίδα για περίπου ένα εξάμηνο και σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος. Έχω ένα κοριτσάκι 33 μηνών, την Ειρήνη μου. Μόλις έκλεισε τα 2 έτη άρχισα να έχω διάφορες ανησυχίες. Καταρχήν δε μιλούσε καθόλου. Για την ακρίβεια, ενός έτους έλεγε τρεις τέσσερις λεξούλες, όπως μαμά, μπαμπά, κούνια, παππού και στη συνέχεια σταμάτησε εντελώς και ό,τι, ήθελε, μας το έδειχνε με το δάχτυλο.

Σύντομη Περιγραφή - H Πορεία APA

Εικόνα autism-parents-act
Ξεκινώντας την δράση και έχοντας μπροστά μας terra incognita, είχαμε αποφασίσει να κρατήσουμε όσο πιο δυνατό χαμηλό προφίλ, τα λιγότερα δυνατά λόγια και τα περισσότερα έργα. Πλησιάζοντας στο τέλος της δράσης και έχοντας ήδη αποστείλει προς τους υπεύθυνους φορείς τις ήδη υπάρχουσες υπογραφές είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε την υπάρχουσα κατάσταση.

Προς Λυγερή

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Αγαπημενη μου Λυγερη, εχω καιρο να σε "ακουσω στο ΝΟΗΣΗ και πραγματικα ου εχεις λειψει. Το ταξιδι προς την Ιθακη ειναι μεγαλο και στον πηγαιμο χρειαζεσαι "συντροφους". Μπηκα στο blog σου αλλα δεν μπορω η μαλλον δεν ξερω πως να γραψω.

Στείλτε τη σελίδα NOESI.GR/APA σε όσους ενδιαφέρονται για τα παιδιά με αυτισμό!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
To NOESI.gr συμμετέχει στην προβολή της κίνησης γονέων παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές υπέρ της εφαρμογής υποχρεωτικών εξετάσεων όλων των νηπίων με στόχο την πρώιμη διάγνωση.

Ο λειτουργικός τίτλος της δράσης: Autism-Parents-Act (APA).

Κλικ για περισσότερες πληροφορίες...Πιστεύουμε ότι σύντομα θα ακούσετε / διαβάσετε πολλά για αυτή τη δράση. Το ζήτημα είναι εάν θα έχετε βάλει την υπογραφή σας, για να ακουστεί και η δική σας άποψη. Το NOESΙ.gr κάνει μία τελευταία σοβαρή υπενθύμιση, να το σκεφτείτε πριν αποφασίσετε ότι θέλετε να το προσπεράσετε.

Μάθετε

με απλά λόγια για το APA!

Εδώ θα διαβάσετε για το αίτημα του APA...


Εκτυπώστε

σε όσα αντίγραφα θέλετε το κείμενο των υπογραφών και συγκεντρώστε από μία έως δεκαπέντε υπογραφές σε κάθε σελίδα!

Εδώ θα βρείτε το κείμενο για τις υπογραφές...


Στείλτε

τις υπογραφές έως 30 Απριλίου 2009 όσο πιο σύντομα γίνεται, ει δυνατό ταχυδρομήστε τις στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας!

Εδώ θα βρείτε που θα στείλετε τις υπογραφές...



Ενημερωθείτε

για το APA απο το "βιολόγιό" του! Η κίνηση γίνεται δράση!

Εδώ θα διαβάζετε όλα τα νεότερα για το APA...

Στείλτε μας όλες τις υπογραφές

Εικόνα autism-parents-act
Είναι πολύ σημαντικό να φτάσουν στον προορισμό τους όλες οι υπογραφές που συλλέγονται στο πλαίσο του APA!
Εάν βρεθείτε με φίλους και συγγενείς τις ημέρες του Πάσχα, μιλήστε τους για το APA. Εάν ενδιαφέρονται ας το υποστηρίξουν με την υπογραφή τους!
Κατεβάστε και εκτυπώστε το κείμενο για τις υπογραφές.

Εδώ θα βρείτε το κείμενο για τις υπογραφές...

Κινησιοπαιδαγωγική Mέθοδος

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η κινησιοπαιδαγωγική αφορά στη διαπαιδαγώγηση της κίνησης και στη θεραπευτική αναδιοργάνωση. Είναι μια παιδιατρική κινησιοθεραπευτική μέθοδος αποκατάστασης κινητικών διαταραχών αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.