ΕΟΠΥΥ - Ειδική Αγωγή - Διαδικασία για την απόδοση δαπάνης

Εικόνα -Aναστασία

Μια ενημέρωση να κάνω, σχετικά με την κοστολόγηση των θεραπειών ειδικής αγωγής από ΕΟΠYΥ.

  • ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ * 20 συνεδρίες * 1,23€
  • ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ * 20 συνεδρίες * 1,23€
  • ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ * 20 συνεδρίες * 1,23€
  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ * 8 συνεδρίες * 15,00€
  • ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ * 20 συνεδρίες * 10,00€
  • ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ * 20 συνεδρίες * 2,23€
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ * 4 συνεδρίες * 15,00€
  • ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ * 10 συνεδρίες * 20,00€
  • ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ * 8 συνεδρίες * 15,00€
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ * 8 συνεδρίες * 15,00€
  • ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ (ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ) * 20 συνεδρίες * 2,88€

Δείτε αναλυτικά το κοστολόγιο, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία επιστροφής των δαπανών από τον ΕΟΠΥΥ προς τον ασφαλισμένο.

Βλαστοκύτταρα

Εικόνα -Aναστασία
Όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει το παρακάτω... Τί να πω... παίζουν με το πόνο μας!!! http://news.disabled.gr/?p=32067#more-32067

Μετακινήσεις από ΙΚΑ

Εικόνα -Aναστασία
Η καινουρια εγκυκλιος για τις μετακινησεις με ΙΚΑ. Πολυ ενδιαφερον!Διαβαστε εδω: http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_14_2010.pdf

Ζητώ πληροφορίες για τον Κουντούρη Δημήτριο

Εικόνα -Aναστασία
Καλησπέρα σε όλους,χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το νευρολόγο - ψυχίατρο κ. Κουντούρη Δημήτριο. Αν τον έχει επισκεφτεί για θέμα παιδιού και γενικά όποια πληροφορία σχετικά με την διάγνωση, πρόγνωση και αντιμετώπιση του ασθενούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απελπισμένοι ή μήπως όχι;!

Εικόνα -Aναστασία
Την Τρίτη πραγματοποιήσαμε το προκαθορισμένο ραντεβού με την κ.Παπαβασιλείου. Κάναμε ΗΕΓ & στη συνέχεια μας δέχτηκε. Τα νέα ευχάριστα! Βελτιωμένη κλινική εικόνα, η καλύτερη εδώ και τρία χρόνια που μας παρακολουθεί (σύμφωνα με τα λεγόμενά της).

Λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου (Ιωαννίδης Ανδρέας)

Εικόνα -Aναστασία
Tην προηγουμένη εβδομάδα ενημερώθηκα μέσω της ΕΤ3 για εναν Κύπριο ερευνητή ονόματι Ιωαννίδη Ανδρέα ο οποίος έχει κάνει πολλές ερευνές για τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Η έδρα του είναι στην Ιαπωνία όπου συνεργάζεται με την RIKEN ΒSI (Brain Science Institute).

Πληροφορίες για εξετάσεις και επεμβάσεις στο εξωτερικό

Εικόνα -Aναστασία
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει περίπτωση εγκεφαλίτιδας, με προβλήματα στην επικοινωνία και στο λόγο, πληροφορίες για τη κλινική στη Ρωσία με τα βλαστοκύτταρα, νεότερη μέθοδο για την εκπαίδευση τουαλέτας, διευθύνσεις από νοσοκομεία του εξωτερικού που μπορώ να στείλω τις εξετάσεις του μικρού μου, από Αμερική για την απομετάλλωση, συμπλήρωμα βιταμινών Β κατάλληλο για παιδιά, έρευνες για το υπερβαρικό οξυγόνο και ό,τι άλλο θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο να επικοινωνήσει μαζί μου, είτε με σχόλιο ή όπως μπορεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγκεφαλίτιδα

Εικόνα -Aναστασία
O θανος επαθε εγκεφαλιτιδα πριν 2,5 χρονια περιπου. 'Oλη μας η ζωη αλλαξε. Παλεψαμε και συνεχιζουμε. Απο την πρωτη στιγμη ακολουθησε εντατικο προγραμμα φυσικοθεραπειας, λογοθεραπειας, έργο και ειδικη διαπαιδαγωγηση.

Eγκεφαλίτιδα μετά από ΜΜR

Εικόνα -Aναστασία
Καταρχην γεια σε ολους. Eχω ενα γιο που τον Ιανουαριο θα γινει 6. Στα 3 του εκανε επαναληπτικη δοση ΜΜR. Όπως θα γνωριζετε αυτη γινεται 4-6 ετών, αλλα λογω της ανακοίνωσης της Παιδιατρικής Εταιρείας επειδη ειχαμε κρουσματα στη Βόρειο Ελλάδα επρεπε να το κανω νωριτερα. Δύο εβδομαδες μετα το παιδι εκανε στατους σπασμων και το μεταφεραμε στο Καραμανδανειο Νοσοκομείο Πατρων.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.