Γειά και χαρά σας

Μετά απο 5 χρόνια και βάλε αποφάσισα να ξαναδημοσιεύσω. Τελικά το πρόβλημά μου δεν είναι η νοητική δυσκολία αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Εχω καταφέρει να διώξω μακριά μου οσους μου έκαναν τοξινη την ψυχή μου, αυτό το έτος πηγαινω σε νυχτερινό λύκειο για να το τελειώσω φροντίζω για τους γονείς, εχω επικοινωνία με έναν υπέροχο άνθρωπο που με βλέπει όπως ειμαι. Δεν κάθομαι να κλαψουρίζω για τις δυσκολίες που έχω ο΄πως έχει και όλος ο κόσμος.

Χωρίς θέμα

Μετά από 4 χρόνια μπορώ να πω ότι έχω αποδεχτεί κατά αρκετά μεγάλο μέρος την όποια αναπηρία μπρεί να υπάρχει.

Διαγραφή

Παρακαλώ τον Αγγελο για διαγραφη των παλιών μου πόστ με τις σκέψεις έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης απο χρήστη σε άλλο σαιτ και εξάλλου μιλάμε ήδη στο φεισμπουκ.

Tatiana

Καλησπέρα προ αρκετού καιρού μια κοπέλλα απο εδώ θυμαμαι το όνομά της επίθετο δεν θα δώσω μου εγραψε με E-mail. Είχαμε αλλάξει και τηλέφωνα αλλά το δικό της το έχασα και δεν ξαναμιλήσαμε. Την παρακαλώ αν μπαίνει πλεων εδώ να μου στειλει μύνημα, για να ξαναέρθουμε σε επικοινωνία.

Είχα καιρό να γράψω

Ήθελα να μοιραστώ πως τους τελευταίους μήνες έκλαψα πέρασα τα σκαλοπάτια απο την ανωριμότητα στην ωριμότητα. Διεκδικώ κατακτω ακόμα και αν φοβάμαι ονειρεύομαι πως όλα θα πάνε καλά. Αν κι ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς.

Νέοι τρόποι αντιμετώπισης

Οταν πρωτοήρθα σε αυτό το σάιτ πανω απο 3 χρόνια πρίν ήμουν απελπισμένη ένιωθα μόνη γιατί νόμιζα ότι δεν δίνω τίποτα απο την ψυχή μου ότι δεν κάνω προσπάθειες και και και...

Ερώτηση

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει θεραπείες για την αποκατάσταση της παραπληγίας. 'Η την κάλυψη για την πιθανότητα να ξαναπερπατήσει κάποιος;

Βοήθεια

Εδω και λίγες ημέρες είμαι κοντά σε ενα σπουδαίο άνθρωπο που είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Εχει πλήρη ανεξαρτησία όμως εγώ θα ήθελα να πάρω ορισμένες απόψεις εαν υπάρχει κάποιος για το πως μπορώ να τον βοηθήσω παραπάνω τι είδους φροντίδα χρειάζετε απο μεριάς μου όχι για το πώς πρέπει να του συμπεριφέρωμαι αλλα το τονίζω για το πως μπορώ να τον βοηθήσω καλύτερα και περισσότερο. ευχαριστώ.

Bοήθησέ με Θεέ μου...

Τις τελαυταίες ημέρες μεγάλωσα απότομα νομίζω ότι η ζωή μου άλλαξε ξαφνικά. Βλέπω πως προσπάθεια δεν βγαίνει και δεν βλέπω να βγαίνει φώς απο πουθενά. Αφορά αυτό μόνο σκέψεις δικές μου σκέψεις που κάνω καθημέρινά. Η μία μέρα τελειώνει και νομίζω ότι κάτι φαίνεται στο βάθος, και η επόμενη είναι σίγουρα καλύτερη από την πρώτη.

Συγγενής Τρισωμία

Πριν λίγες ημέρες πήγα στον οφθαλμίατρο και είδα στον υπολογιστή του γραμμένο εκτός από το ιστορικό μου και ότι έχω συγγενή τρισωμία. Τι σημαίνει αυτό; Δεν το βρήκα σε λεξικό. Έχει υπόψη σας κανένας;

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.