Υπάρχει πρόγραμμα υπολογιστή που μετατρέπει φωνή σε κείμενο;

Εικόνα Eleni Atzina

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάπαοιος/α αν υπάρχει πρόγραμμα για τον υπολογιστή που να μετατρέπει τη φωνή σε κείμενο;

Σχόλια

Εμείς χρησιμοποιούμε το Google Drive και το iOS

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Γεια χαρά :)

Εμείς χρησιμοποιούμε το Google Docs στο Google Drive. Αν έχετε λογ/σμό Gmail αξίζει να το δοκιμάσετε. Αν ανοίξετε ένα νέο έγγραφο Google Doc θα δείτε στο μενού Tools (Εργαλεία) το μικρόφωνο Voice Typing.

Βέβαια, το καλύτερο ακόμη είναι η φωνητική αναγνώριση στο iOS - αν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad. Εκεί πιστεύουμε είναι ακόμη καλύτερη η αναγνώριση, με ελάχιστα λάθη. Επίσης εκεί αναγνωρίζεται η εκφώνηση σημείων στίξης, π.χ. τελεία, κόμμα, ερωτηματικό, αποσιωπητικά κ.ό.κ. ακόμη και άνοιξε - κλείσε παρένθεση κ.ά.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;