Ώρα για Δημοτικό

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Ήρθε και για εμάς η ώρα να γράψουμε την κόρη μας στο Δημοτικό. Είναι στο φάσμα του Αυτισμού χωρίς λόγο αλλά με πολύ καλή επικοινωνία και όρια.

Δυστυχώς, όπως και στο δημόσιο νηπιαγωγείο, ΠΑΛΙ αντιμετωπίσαμε εμπόδια στην εγγραφή στο σχολείο. Βέβαια, πήραν τα χαρτιά αλλά με μεγάλη πίεση προς εμάς για το ΚΕΣΥ και πως αν δοθεί παράλληλη δε μπορεί να έχει δύο παράλληλες στην ίδια τάξη. Είναι θέμα συλλόγου, σωστά είπε, αλλά πάλι προς προκαταβάλεις την απόφαση.

Φυσικά μετά το γύρισε στο τι θα αντιμετωπίσει η μικρή από τα άλλα παιδιά. Η Διευθύντρια πάλι αυτά.

Επιτροπή ΚΕΣΥ για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Χαίρετε,

πρόκειται να κάνουμε αίτηση για την κόρη μας που του χρόνου θα πάει νήπια (προς το παρών είναι σε παιδικό σταθμό) και είναι στο φάσμα του αυτισμού. Μας είπαν θα μιλήσουν με τον παιδικό σταθμό από τα ΚΕΣΥ και μετά θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν ΑΝ θα περάσουμε από επιτροπή.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.