Σύνοδος ειδική παιδαγωγός

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλημερα σε όλους. Ψαχνω για συνοδο ειδικη παιδαγωγο. Μενω στην περιοχη του Ν. Ηρακλειου Αττικής. Πώς μπορω μεσω του noesi.gr να βρω. Μήπως μπορειτε εσείς να μου στειλετε καποιο mail με συνοδούς? Με εκτιμηση, Ήρα

Σχόλια

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ειδικό παιδαγωγό

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον επαγγελματία πού αναζητάτε. Τα δίκτυα "Specials" και "Προνόησε" του NOESI.gr έχουν φτιαχτεί ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του δικτύου επαγγελματιών στη διεύθυνση www.noesi.gr/specials και τη σελίδα του δικτύου Κέντρων στη διεύθυνση www.noesi.gr/pronoise
like0

Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός

Εικόνα veatriki_glunou
Καλημέρα σας. Λέγομαι Γλυνού Βεατρίκη. Είμαι Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα μου στο NOESI.gr: http://noesi.gr/glinou Εάν θέλετε οποιαδήποτε επικοινωνία για το κομμάτι της συνοδού, μπορείτε ευχαρίστως να επικοινωνήσετε μαζί μου και στα προσωπικά μου email:
  • vera222333@hotmail.com
  • veatrikiglinou@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ.
like0

Πιστοποιημένοι Θεραπευτές Συνοδείας και Κατ' Οίκον (Θ.Ε.Κ.Ο.)

Εικόνα jileteva
Δείτε σε αυτή τη σελίδα έχει μία λίστα από πιστοποιημένους θεραπευτές συνοδείας: http://www.proseggisi.gr/?p=12049
like1

Ειδική παιδαγωγό ειδικής αγωγής

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω ειδική παιδαγωγό ειδικής αγωγής, μήπως μπορείτε να με κατευθύνετε;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Με εκτιμηση, 

Ήρα

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.