Συμμετοχή σε έρευνα για το σύνδρομο Asperger

Εικόνα eleni_k
Αγαπητοί γονείς και φίλοι, καλησπέρα και καλή χρονιά. Ονομάζομαι Ελένη Καλκάκου, είμαι γλωσσολόγος - ειδική παιδαγωγός και κάνω μια έρευνα για την πτυχιακή μου εργασία σχετικά με το Σύνδρομο Asperger. Πιο συγκεκριμένα, μελετώ τη γλώσσα που χρησιμοποιούν τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου στα μηνύματα που στέλνουν μέσω του κινητού τηλεφώνου τους. Η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη για τα παιδιά. Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχει το παιδί σας, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mail eleni.kalkakou@gmail.com Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Με εκτίμηση, Ελένη Καλκάκου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.