Πολύτιμα βιβλία (για διάβασμα)

Εικόνα anna kal
Παίρνοντας αφορμή από τη δημοσίευση της Τίνας και σκεπτόμενη τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι άνθρωποι είτε ως μονάδες, είτε ως ζευγάρια είτε ως οικογένειες, αναφέρω τρία πολύτιμα βιβλία που μας βοηθούν πολύ. Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι 1. Α' Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο 2. Β' Πνευματική αφύπνιση 3. Δ' Οικογενειακή ζωή ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Βρίσκονται άνετα σε πολλά βιβλιοπωλεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.λπ.

Σχόλια

Εξαιρετική επιλογή βιβλίων

Εικόνα Ρήνα
Εξαιρετική επιλογή βιβλίων, τα εχω και τα τρια και κατα καιρους τα συμβουλευομαι. Ο γέροντας Παϊσιος και κάποιου αλλοι γέροντες ακομα, ηταν μια ευλογια για τη Ελλαδα τα προσφατα χρονια. Αποδεικνυει οτι ο Θεος δεν μας εγκαταλειπει και στελνει συνεχως τα δωρα Του, τους Αγιους Του.... Καλη κι ευλογημενη χρονια Αννα σε ολη σου την οικογενεια.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.