Πάνες για 8 ετών και άνω

Εικόνα Χρήστος Φ.

Καλημέρα σας, λέγομαι Χρήστος κι έχω μια κορούλα 9 ετών με αυτισμό. Η κόρη μου φοράει babylino μέρα-νύχτα. Μέχρι τώρα τα babylino ήταν πολύ καλά, μέχρι πριν λίγο καιρό. Το πρόβλημα είναι ότι μεγαλώνει και τα babylino δεν την εξυπηρετούν. Και δεν μπορώ να βρώ πάνες για την ηλικία της. Κι επειδή βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι εδώ με το ίδιο πρόβλημα, τι πάνες θα προτείνατε;

Σχόλια

Εμείς χρησιμοποιουμε libero

Εικόνα Ειρηνη Π.

Εμείς χρησιμοποιουμε libero sleep tights 10 (35-60 κιλα). Τις παραγγελνουμε μέσω ιντερνετ(σκρουτζ). Για την ώρα βολευομαστε. 

like1

Πάνες libero

Εικόνα Χρήστος Φ.

Δυστυχώς η πάνα βρακάκι δεν βολεύει καθόλου γιατί όταν κάνει κακά(τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα) δεν μπορούμε να την αλλάξουμε καθόλου εύκολα γιατί λερώνεται το "σύμπαν". Εσείς χρησιμοποιείτε πάνες όλη μέρα? Και πώς διαχειρίζεστε τα... Ατυχήματα με πάνα βρακάκι? 

like1

Δεν σκίζεται από το πλάι;

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Δεν έχει δυνατότητα να σκίζεται από το πλάι;

like0

Σκίζεται

Εικόνα Χρήστος Φ.

Σκιζεται αλλά και πάλι δεν βολεύει γιατί δεν κρατάει και πολύ. Όσες της φορέσαμε πάνα βρακάκι είχε πολλές διαρροές ενώ με τις κανονικές πάνες χρειάζεται περισσότερες αλλαγές μέσα στην ημέρα αλλά δεν υπάρχουν διαρροές. Το πρόβλημα είναι ότι τα babylino που φοράει όλη μέρα πλέον αρχίζουν και χρειάζονται περισσότερες αλλαγές κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. 

like0

Πάνες για μεγαλύτερα παιδάκια και ενήλικες

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Δοκιμάστε κάποιες άλλες μάρκες εκτός από τις γνωστές pampers babylino κτλ οι οποίες είναι για βρέφη και μικρά παιδιά.

Στα σούπερμαρκετ εκεί στις πάνες ακράτειας με τα υποστρώματα έχει διάφορα μεγέθη.

Πχ TENA, HARTMANN, SANI

like1

Μόλις αγόρασα αυτοκόλλητες πάνες Hartmann

Εικόνα Χρήστος Φ.

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή και η αλήθεια είναι ότι μόλις αγόρασα αυτοκόλλητες πάνες hartmann μέγεθος small για την κορούλα μου και θα περιμένουμε να δούμε τα... αποτελέσματα. Ελπίζω να βολέψει γιατί έχουμε πολύ μεγάλο θέμα τώρα που αρχίζει και μεγαλώνει και τα babylino δεν την καλύπτουν πιά. Έχετε ανάλογο πρόβλημα Θοδωρή;

like0

Τώρα ξεκινάει

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Ναι, είμαστε 5,5 ετών και ακόμα πάνα. Κατουράει παντού εκτός από εκεί που πρέπει η μικρή μας. Χα χα. Η αλήθεια είναι ότι τα κρατάει πολλές φορές, μέχρι να φορέσει πανα.

Θα δείξει το μέλλον. Ακόμα βολεύουν τα babylino αλλά όντως τα pants δε κρατάνε τόσο καλά.

like1

Babylino ξανά

Εικόνα Χρήστος Φ.

Φίλε Θοδωρή κι εμείς ξαναγυρίσαμε στα babylino τελικά. Οι πάνες ενηλίκων δεν δούλεψαν. Καλύτερα 7 αλλαγές την ημέρα, παρά διαρροές, γιατί οι χάρτμαν δεν εφαρμόζουν σωστά λόγω μεγεθους.

like1

Τουαλέτα

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Χαίρετε, εμείς πλέον μάθαμε την τουαλέτα, όταν όμως της το λέμε.

Αν δεν της το πούμε τα κάνει στην πανούλα της τα τσισάκια.

Απλά στη τουαλέτα το βρήκε σα ρουτίνα να πατάει καζανακι να βγάζει το καθισματάκι και να πλένει τα χέρια.

Για τα κακά δε το συζητάμε, ακόμα στην πανα, τη δυσκολεύει και η δυσκοιλιότητα οπότε δε τη ζορίζουμε.

Τα βαβυλινο βάζουμε τα 7 με night use στο σουπερμαρκετ τα παιρνουμε.

Το βραδυ φυσικα πανα, αλλά εχει αρκετα και καθε βραδυ βρεχεται ακομη κι αν πριν κοιμηθει παει τουαλετα

like1

Η μικρή μου ακόμη στην πάνα τα κάνει

Εικόνα Χρήστος Φ.

Η μικρή μου ακόμη στην πάνα τα κάνει και τα τσίσα και τα κακά. Λόγω βέβαια και του προβλήματος υγείας δεν την πιέζουμε παρόλο που χρειάζεται 10 αλλαγές την ημέρα. Γενικά πιστεύω ότι  ένα παιδί που δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά χρειάζεται το χρόνο του και σαν γονείς πρέπει να δίνουμε χρονο. 

like1

Μπράβο  στην  κορούλα σου

Εικόνα Vaso Br

Μπράβο  στην  κορούλα σου Θοδωρή!! 

like0

Βήματα

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Ευχαριστούμε πολύ. Την άνοιξη που δε θα έχουμε και τόσα χαλιά και ρούχα, θα την αφήνουμε με βρακάκι οπότε θα αρχίσει να μας το δείχνει κιόλας, γιατί φαίνεται ότι δε της αρεσει.

Για τα καλά υπάρχει θέμα δυσκοιλιότητας αλλά επειδή κάνει μόνο σπίτι ή στης γιαγιάς της, δεν την πιέζουμε να αφήσει τη πανα.

Γενικά τα παιδάκια στο φάσμα πρέπει να το βλέπουν σα ρουτίνα, παιχνίδι και προπάντων να βλέπουν τους γονείς ώστε να αποφασίσουν να μιμηθούν και τα παιδια. 

like1

Σωστά Θοδωρή, θέλουν υπομονή

Εικόνα Vaso Br

Σωστά Θοδωρή!! Θέλουν υπομονή!! Ίσως το γιο-γιο βοηθήσει στα κακά, αν τα κάνει καθιστή. Ο γιος μου κάνει τσισα στην τουαλέτα και κακά στο γιο-γιο. Αλλά γενικά τα παιδάκια με δυσκοιλιότητα αργούν με τα κακά. 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.