Ωράριο και ειδική άδεια δημοσίου υπαλλήλου

Εικόνα Ελένη Γαλ

Είμαι μαμά ενός αγοριού 4,5 ετών που διαγνώστηκε πριν λίγες ημέρες με ΔΑΔ με icd10 F 84.1 Άτυπος αυτισμός.

Και οι 2 γονείς είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι. Εγω είμαι νοσηλεύτρια και εχω κυκλικό συνεχόμενο ωράριο. Θα θέλαμε να μας ενημερωσετε τι δικαιούμαστε σχετικά με μειωμένο ωράριο και ειδική άδεια και που πρέπει να απευθυνθούμε και ακόμα αν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να με απαλλάσσει από βάρδιες καιν κάνω μόνο πρωινά γιατί ο μικρούλης με χρειάζεται...

Αν υπάρχουν εγκύκλιοι που θα μπορούσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε θα μας βοηθουσατε πολύ... γιατί όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα για εμάς.

Θα πρέπει τον μικρό μου να τον περάσουμε ΚΕΠΑ για να διεκδικήσουμε νόμιμα?? 

Σας ευχαριστώ πολύ..

Σχόλια

Δε γνωρίζω με βεβαιότητα για τις βάρδιες

Εικόνα Tzortzak

Δε γνωρίζω με βεβαιότητα για τις βάρδιες. Το σίγουρο είναι ότι σαν μόνιμη δημόσια υπάλληλος δικαιούστε 22 μέρες ειδική άδεια το έτος επιπλέον των υπόλοιπων αδειών σας. Θα πρεπει η διάγνωση που έχετε να είναι απο παιδοψυχιατρικό τμήμα δημόσιου νοσοκομείου είτε ιατροπαιδαγωγικο κέντρο.

like1

Δείτε ακόμη μία παρόμοια ανάρτηση

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δείτε ακόμη μία παρόμοια ανάρτηση (βιολόγιο) εδώ: https://www.noesi.gr/node/10206

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.